Куряче філе в морквяному клярі - це просте та швидке блюдо, яке відмінно підходить для обіду або вечері. Ароматна морква додає соковитості та яскравості, а кляр надає філе ніжності та красивої золотистої скоринки. Готувати куряче філе в морквяному клярі дуже легко, тому навіть кулінари-початківці впораються з ним без проблем.

Докладніше про те, як приготувати куряче філе в морквяному клярі читайте у нашому матеріалі.

Для приготування курячого філе в морквяному клярі нам знадобиться:

  • Філе куряче - 300 г
  • Морква - 2 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • сіль
  • Перець чорний
  • Спеції
  • Олія соняшникова (для смаження)

Спосіб приготування курячого філе в морквяному клярі:

Ми нарізаємо філе дрібними кубиками та приправляємо сіллю для курячого філе в морквяному клярі.

Морква терем на тонкій тертці для курячого філе в морквяному клярі.

Додаємо збиті яйця до тертої моркви для курячого філе в морквяному клярі.

Поступово вводимо борошно. Також додаємо свіжу зелень.

Приправляємо сіллю, перцем та улюбленими спеціями. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти для курячого філе в морквяному клярі.

Обвалюємо шматочки філе в борошні. Потім занурюємо їх у морквяний кляр.

Смажити куряче філе в морквяному клярі на сковороді з двох боків до готовності.

Подаємо куряче філе в морквяному клярі на стіл, прикрашаючи його свіжою зеленню.

Готово! Таким чином подаємо цю страву, надаючи їй привабливого вигляду за допомогою ароматної зелені.

Читайте також:

Ви будете їх розхоплювати відразу двома вилками: рецепт ніжних і соковитих курячих котлет із сиром усередині

Це неймовірно смачно: рецепт стейків з гарбуза з соєвим соусом та часником

Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами