Продукти
Кукурудза консервована – 340 г
Крабові палички – 180 г
Вершки - 200 мл
Морква – 90 г
Цибуля ріпчаста - 50 г
Оливкова олія - ​​1 ст. ложка
Паприка мелена - 0,5 ч. ложки
Імбир мелений - 1/4 ч. ложки
Соль - 1 ч. ложка
Вода (гаряча) – 500 мл

Цибулю і моркву очистіть, наріжте невеликими шматочками.

У каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію та викладіть цибулю з морквою. Обсмажте 3-4 хвилини.

Додайте кукурудзу (без рідини). Гасіть ще 5 хвилин.

Влийте гарячу воду, перемішайте та варіть 15 хвилин.

Крабові палички наріжте соломкою або навскіс, як більше подобається.

У каструлю всипте сіль, мелений перець та паприку.

Зніміть з вогню та пюруйте суп занурювальним блендером.

Влийте вершки та перемішайте.

Розлийте суп по тарілках, додайте в кожну порцію крабові палички нарізані і подавайте до столу.

Читайте також:

Вам захочеться пити його чашками: рецепт розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею

Його захочеться їсти ополоником прямо з каструлі: рецепт сирного супу з курячими сердечками

Його захочеться пити чашками: рецепт овочевого супу з молодою кукурудзою та вершками.

Це просто божественно і незвичайно: рецепт кукурудзяної піци з сиром та помідорами чері