| Продукти | ||
| Кукурудза консервована – 340 г | ||
| Крабові палички – 180 г | ||
| Вершки - 200 мл | ||
| Морква – 90 г | ||
| Цибуля ріпчаста - 50 г | ||
| Оливкова олія - 1 ст. ложка | ||
| Паприка мелена - 0,5 ч. ложки | ||
| Імбир мелений - 1/4 ч. ложки | ||
| Соль - 1 ч. ложка | ||
| Вода (гаряча) – 500 мл |
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦибулю і моркву очистіть, наріжте невеликими шматочками.
У каструлі з товстим дном розігрійте оливкову олію та викладіть цибулю з морквою. Обсмажте 3-4 хвилини.
Додайте кукурудзу (без рідини). Гасіть ще 5 хвилин.
Влийте гарячу воду, перемішайте та варіть 15 хвилин.
У каструлю всипте сіль, мелений перець та паприку.
Зніміть з вогню та пюруйте суп занурювальним блендером.
Влийте вершки та перемішайте.
Розлийте суп по тарілках, додайте в кожну порцію крабові палички нарізані і подавайте до столу.
Читайте також:
Його захочеться їсти ополоником прямо з каструлі: рецепт сирного супу з курячими сердечками
Його захочеться пити чашками: рецепт овочевого супу з молодою кукурудзою та вершками.
Це просто божественно і незвичайно: рецепт кукурудзяної піци з сиром та помідорами чері