баклажан -2 шт.
яйце -2 шт.
рослинна олія
цибуля ріпчаста -1 шт.
води
цукор
сіль
цибуля зелена
чорний перець
Баклажани розколюємо та запікаємо в духовці на 250 градусах.
Цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо на олії, вливаємо трохи води, випарюємо і даємо щіпку цукру, протушкуємо до м'якості.
Потім виймаємо м'якоть і через сито видаляємо зайву вологу, солимо. Додаємо до баклажанів обсмажену цибулю.
Яйця відварюємо круто, очищаємо.
Разом нарубаємо ножем, перекладаємо в миску, туди натираємо яйця.

Подаємо паштет, посипавши зеленою цибулею та чорним перцем.

Читайте також:

І сніданок, і обід на роботу: рецепт ніжного паштету з крабових паличок. Бутерброд відлітатиме за бутербродом

А ось тепер спробуйте не попросити добавки: рецепт паштету із молодої квасолі з яйцями

Рецепт найніжнішого паштету з баклажанів із сиром: його захочеться їсти ложками

Від них неможливо відірватися: рецепт закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку