Найбільш популярна для заливних пирогів така начинка, як капуста або яйця. Hyser розповість, як приготувати заливний пиріг з рибою і картоплею. Ніжний, ситний, смачний – справжня знахідка для будь-якої господині. Готується швидко, дуже просто і з найпростіших продуктів. Беріть рецепт на замітку!

Ситний та нескладний заливний пиріг з рибою та картоплею відмінно підійде для щільного перекушування у будь-який час дня.

Для тесту:

  • сметана – 250 г;
  • майонез – 250 г;
  • мука – 6 ст.л.;
  • яйце – 3 шт;
  • сода - 0,5 ч.л.;
  • сіль - 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • сайра – 1-2 банки;
  • картопля – 2 шт;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця збити, трохи посолити.

Додати до яєць сметану та майонез, збити.

Додати соду та борошно. Добре вимішати тісто. Повинно вийде рідке, як 15% сметану, тісто.

Картопля натерти на великій тертці.

Цибулю нарізати дрібно.

Сайру розім'яти виделкою (рідина з банки заздалегідь злити).
Половину тіста вилити у форму, викласти цибулю.
Наступними шарами розподілити картоплю та сайру.

Залити пиріг тестом, що залишився, розрівняти.

Випікати пиріг із сайрою та картоплею 35-40 хвилин при 180 С до золотистої скоринки.

Читайте також:

Це краще за будь-які пироги: рецепт швидкого закусочного кексу з шинкою, сиром і оливками

Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком

Ви його будете їсти без зупинки: рецепт ситного пирога з шинкою та сиром, який робиться із хліба

На тарілці не залишиться жодної крихти: рецепт швидкого заливного пирога з молодою капустою