Найбільш популярна для заливних пирогів така начинка, як капуста або яйця. Hyser розповість, як приготувати заливний пиріг з рибою і картоплею. Ніжний, ситний, смачний – справжня знахідка для будь-якої господині. Готується швидко, дуже просто і з найпростіших продуктів. Беріть рецепт на замітку!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСитний та нескладний заливний пиріг з рибою та картоплею відмінно підійде для щільного перекушування у будь-який час дня.
Для тесту:
- сметана – 250 г;
- майонез – 250 г;
- мука – 6 ст.л.;
- яйце – 3 шт;
- сода - 0,5 ч.л.;
- сіль - 0,5 ч.л.
Для начинки:
- сайра – 1-2 банки;
- картопля – 2 шт;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
Яйця збити, трохи посолити.
Додати соду та борошно. Добре вимішати тісто. Повинно вийде рідке, як 15% сметану, тісто.
Картопля натерти на великій тертці.
Цибулю нарізати дрібно.
Залити пиріг тестом, що залишився, розрівняти.
Випікати пиріг із сайрою та картоплею 35-40 хвилин при 180 С до золотистої скоринки.
Читайте також:
Це краще за будь-які пироги: рецепт швидкого закусочного кексу з шинкою, сиром і оливками
Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком
Ви його будете їсти без зупинки: рецепт ситного пирога з шинкою та сиром, який робиться із хліба
На тарілці не залишиться жодної крихти: рецепт швидкого заливного пирога з молодою капустою