Такі сирні биточки з крабовими паличками відмінно підійдуть для тих, кому набридли м'ясні котлети.

Докладніше про приготування сирних биточків із крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.

Для приготування сирних биточків з крабовими паличками нам знадобиться:

  • Олія (для смаження)
  • Кисломолочний сир (у мене 9%) - 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Сир твердий - 100-120 г
  • Крабові палички - 200 г
  • Зелень
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.

Спосіб приготування сирних биточків з крабовими паличками:

Крабові палички, перед тим як приготувати сирні биточки з крабовими паличками, слід заморозити у морозилці для досягнення потрібної консистенції. Після цього їх можна натерти на дрібній тертці для сирних биточків з крабовими паличками.

Щоб приготувати сирні биточки з крабовими паличками, слід використовувати свіжі яйця та натерті крабові палички, з'єднавши їх із часником, пропущеним через прес, та сиром.

Отриманій масі додають трохи борошна, 3 столові ложки сиру та нарізану зелень (кріп та петрушку), і все ретельно перемішують для сирних биточків із крабовими паличками.

Для приготування крабових биточків слід розжарену сковороду додати невелику кількість рослинної олії, потім сформувати з крабової маси биточки й смажити їх до отримання золотистої скоринки.

Як гарнір можна подати салат з редису, свіжого огірка та яйця.

Читайте також:

Це просто божественно і незвичайно: рецепт кукурудзяної піци з сиром та помідорами чері

Один тільки запах зводить з розуму: рецепт маринованого сала з паприкою в розсолі

Ви захоплюватиметеся цією стравою: рецепт картопляної ковбаси по-литовськи