Щоб приготувати цвітну капусту в сухарях по-польськи, потрібно підготувати такий набір продуктів:

  • цвітна капуста - 5 суцвіть (великих);
  • масло вершкове - 50 г;
  • жовток звареного круто яйця - 1-2 шт.;
  • зелень петрушки - 1 пучок;
  • сухарі панірувальні - за смаком.

Насамперед цвітну капусту необхідно вимити і розібрати на суцвіття. Далі цвітну капусту потрібно відварити. Для цього кидаємо великі суцвіття в киплячу підсолену воду, а через 5 хвилин виймаємо шумівкою.

На сковороді розтопити половину масла.

Відварені суцвіття капусти розрізати на декілька частин. Викласти в масло і обсмажити на середньому вогні, перевертаючи час від часу. Посолити і поперчити. Акуратно перекласти на тарілку.

Варений жовток подрібнити.

Дрібно нарізувати петрушку.

Капусту на тарілці посипати ізмелченним жовтком і петрушкою.

На сковороді розтопити масло, що залишилося. Висипати в сковороду сухарі і обсмажити їх, помішуючи.

Маслом з обсмаженими сухарями полити цвітну капусту.

Цвітна капуста в панірувальних сухарях по-польськи готова.

Подавати капусту кольорову в сухарях відразу ж.

Читайте також:

"Дамський угодник": рецепт ніжного та ароматного джему з винограду, який росте в кожному селі або на дачі

Дачник розкрив свій секрет: що потрібно додати в ящики, щоб яблука довго зберігали свіжість

Взимку ви будете в захваті від своїх страв: рецепт приправи із сушених баклажанів та солодкого перцю