Омлет з куркою, сиром та картоплею іспанською стане улюбленою стравою у вашому кулінарному арсеналі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею нам знадобиться:
- Яйце куряче - 8 шт.
- Картопля – 500 г
- Сметана - 200-250 г
- Ковбаса – 200 г
- Сир – 150 г
- Солодкий перець – 1-2 шт. (за бажанням)
- Цибуля - 1 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Рослинна олія – 1-2 ст.л. (по необхідності)
- Сіль за смаком
- мелений чорний перець - за смаком
Спосіб приготування страви за рецептом іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею:
Підготуйте та наріжте картоплю тонкими кухлями, приблизно 0.5 см завтовшки для іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею.
Перекладіть картоплю в каструлю, залийте холодною водою, додайте 1-2 щіпки солі і доведіть до кипіння. Варіть 5-7 хвилин, поки картопля не стане напівготовою для іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею.
Тертий сир для іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею приготуйте заздалегідь. Також наріжте ковбасу, солодкий перець, цибулю та часник дрібними шматочками.
Обсмажте на сильному вогні нарізаний перець, цибулю та часник протягом 5-7 хвилин до напівготовності.
Змішайте картоплю, підсмажені овочі та ковбасу. Поперчіть і посоліть до смаку, акуратно все перемішайте для іспанського омлету з куркою, сиром і картоплею.
Перекладіть начинку в заздалегідь змащену олією форму (краще підійде форма діаметром 28 см).
В окремій ємності змішайте сметану, яйця, половину тертого сиру та трохи солі та перцю. Ретельно все перемішайте.
Влийте суміш у форму з начинкою для іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею.
Посипте верх іспанського омлету з куркою, сиром і картоплею тертим сиром, що залишився.
Поставте форму в розігріту духовку до 180 градусів і випікайте омлет протягом 30-40 хвилин.
Ваш іспанський омлет з куркою, сиром та картоплею готовий! Смачного!
Читайте також:
Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі
Спокуса від тітки Сари: рецепт незвичайної аджики по-єврейськи