Давайте приготуємо щось особливе - унікальний цибульний пиріг із листкового тіста з сиром, який вразить вас своїм смаком та дивовижним зовнішнім виглядом. У цьому рецепті ми об'єднали прості інгредієнти та невелику порцію кулінарної фантазії, щоб створити справжній кулінарний витвір мистецтва. Готуйтеся поринути у світ ароматів та текстур, вибух смаків та оригінального дизайну.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом швидкого пирога цибулі з листкового тіста з сиром читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом швидкого пирога з цибулею з листкового тіста з сиром нам знадобиться:

Тісто листкове - 400 г
Цибуля ріпчаста (фіолетова) - 2 шт.
Сир твердий - 200 г
Трави прованські – 10 г
Паприка молотая - 5 г
Сметана – 1 ст. ложка
Олія - ​​0,5 ч. ложки (для змащування)

Спосіб приготування страви за рецептом швидкого пирога з цибулею з листкового тіста з сиром:

Приготування швидкого пирога цибулі з листкового тіста з сиром може здатися звичайним процесом. Однак, давайте додамо трохи творчості та унікальності у цей простий рецепт. Почнемо з розкладання готового листкового тіста на папері для випічки. Щоб надати цибульному пирога з листкового тіста з сиром особливий вид, використовуємо вилку для створення проколів по всій поверхні тіста.

Тепер найцікавіше - змащуємо верх тіста для пирога цибулі з листкового тіста з сиром сметаною, використавши для цього силіконовий пензлик. Це додасть пирога ніжний смак та ефект блиску. Щоб додати аромат та вишуканість, посипаємо гору прованськими травами.

Наступним кроком буде наш фірмовий штрих – натертий сир. Ми рівномірно розподіляємо його по поверхні тіста для пирога цибулі з листкового тіста з сиром, залишаючи невеликі відступи по краях. Щедро посипаємо сир прованськими травами й додаємо трохи паприки для яскравості пирога цибулі з листкового тіста з сиром.

Тепер настала черга цибулі. Ми нарізаємо його тонкими кільцями, намагаючись підібрати цибулини однакового розміру для гарного вигляду. Поступово розкладаємо кільця цибулі по поверхні тіста. Щоб надати привабливості і апетитного золотистого покриття, змастимо верх цибулинних рослинних олій і посипаємо пиріг паприкою.

А тепер фінальний штрих – акуратно защипуємо краї пирога, створюючи апетитні бортики. Перекладаємо пиріг на папері для випічки на лист і відправляємо його в розігріту духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Коли цибульний пиріг із листкового тіста з сиром готовий, даємо йому трохи охолонути, щоб шматочки не були гарячими. Розрізаємо його на порційні частини та подаємо до столу. Смачного! Цей унікальний цибульний пиріг із листкового тіста із сиром точно стане родзинкою вашого обіду чи вечері, залишаючи у пам'яті яскраві враження.

Читайте також:

Тітка Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів

Проситимете другу і третю добавку, але все одно буде мало: рецепт фаршированих кабачків з сиром і куркою

Захочеться закидати в рот одну за одною: рецепт закусочних верств з шинкою, стручковою квасолею та сиром