Апетитні та хрумкі міні-чебуреки з соковитою м'ясною начинкою, приправленою травами та спеціями, сподобаються всім без сумніву. Відмовитись від таких чебуреків неможливо, а головне - міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою зовсім не складно приготувати.

Докладніше про те, як приготувати швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою читайте у нашому матеріалі.

Для приготування швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою нам знадобиться:

  • Борошно - 600 г
  • Рослинна олія - ​​60 мл
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Вода гаряча – 400 мл
  • Фарш м'ясний - 450 г
  • Цибуля ріпчаста - 200 г
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
  • Сушені петрушка та кріп - 1 ч.л.
  • Рослинна олія для фритюру - 500 мл
  • Вода - 150 мл

Спосіб приготування швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою:

Для приготування швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою вам знадобиться борошно, сіль, олія, окріп, цибуля, м'ясний фарш, чорний перець, сухі трави та олія для обсмажування.

Почніть із приготування тіста для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою: змішайте борошно та сіль, зробіть поглиблення в центрі та налийте в нього олію та окріп. Ретельно перемішайте до одержання однорідної маси. Замісіть тісто для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою на дошці, додаючи борошно за потреби, поки воно не перестане липнути. Потім покладіть тісто в пакет і дайте йому відпочити протягом 30 хвилин.

Для начинки для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою наріжте цибулю дрібними кубиками, додайте сіль і розітріть її руками, щоб виділити сік. Додайте м'ясний фарш, перець, сухі трави та добре перемішайте. Додайте трохи води у фарш для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою та знову ретельно перемішайте.

Тепер візьміть невеликий шматочок тіста і розкотіть його в коло завтовшки близько 2 мм. Виріжте кола за допомогою форми для пиріжків або краю піали.

На половину кожного кола покладіть 1 столову ложку начинки і обережно скріпіть краї, щоб отримати напівкруглу форму.

Розігрійте олію у сковороді до 170°C. Тестом можна перевірити готовність олії: опустіть шматочок тіста в гарячу олію, якщо навколо неї почнуть з'являтися бульбашки, отже олія досить нагрілася.

Акуратно викладіть швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою в олію та обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Щоб швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою стали хрусткими та пухирчастими, поливайте їх гарячою олією лопаткою у процесі обсмажування.

Готові швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою прикрасять ваш стіл та підкорять своїм апетитним виглядом. Подавайте їх із соусом на ваш вибір і насолоджуйтесь смаком кожного унікального шматочка.

Читайте також:

І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Ви не відрізните їх від грибів: закриваємо мариновані кабачки на зиму за бабусиним способом