Апетитні та хрумкі міні-чебуреки з соковитою м'ясною начинкою, приправленою травами та спеціями, сподобаються всім без сумніву. Відмовитись від таких чебуреків неможливо, а головне - міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою зовсім не складно приготувати.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою читайте у нашому матеріалі.
Для приготування швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою нам знадобиться:
- Борошно - 600 г
- Рослинна олія - 60 мл
- Сіль - 1 ч.л.
- Вода гаряча – 400 мл
- Фарш м'ясний - 450 г
- Цибуля ріпчаста - 200 г
- Сіль - 1 ч.л.
- Перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
- Сушені петрушка та кріп - 1 ч.л.
- Рослинна олія для фритюру - 500 мл
- Вода - 150 мл
Спосіб приготування швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою:
Для приготування швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою вам знадобиться борошно, сіль, олія, окріп, цибуля, м'ясний фарш, чорний перець, сухі трави та олія для обсмажування.
Почніть із приготування тіста для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою: змішайте борошно та сіль, зробіть поглиблення в центрі та налийте в нього олію та окріп. Ретельно перемішайте до одержання однорідної маси. Замісіть тісто для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою на дошці, додаючи борошно за потреби, поки воно не перестане липнути. Потім покладіть тісто в пакет і дайте йому відпочити протягом 30 хвилин.
Для начинки для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою наріжте цибулю дрібними кубиками, додайте сіль і розітріть її руками, щоб виділити сік. Додайте м'ясний фарш, перець, сухі трави та добре перемішайте. Додайте трохи води у фарш для швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою та знову ретельно перемішайте.
Тепер візьміть невеликий шматочок тіста і розкотіть його в коло завтовшки близько 2 мм. Виріжте кола за допомогою форми для пиріжків або краю піали.
На половину кожного кола покладіть 1 столову ложку начинки і обережно скріпіть краї, щоб отримати напівкруглу форму.
Розігрійте олію у сковороді до 170°C. Тестом можна перевірити готовність олії: опустіть шматочок тіста в гарячу олію, якщо навколо неї почнуть з'являтися бульбашки, отже олія досить нагрілася.
Акуратно викладіть швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою в олію та обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Щоб швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою стали хрусткими та пухирчастими, поливайте їх гарячою олією лопаткою у процесі обсмажування.
Готові швидкі міні-чебуреки із соковитою м'ясною начинкою прикрасять ваш стіл та підкорять своїм апетитним виглядом. Подавайте їх із соусом на ваш вибір і насолоджуйтесь смаком кожного унікального шматочка.
Читайте також:
І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Ви не відрізните їх від грибів: закриваємо мариновані кабачки на зиму за бабусиним способом