Крабові палички, продукт із сурімі (рибного фаршу), зазвичай використовують для салатів, закусок, рулетів. Однак, багато хто віддає перевагу ситним оладкам з крабовими паличками. Вони завжди виходять ніжними та рум'яними, які смачно подавати зі сметаною або, якщо не боїтеся зайвих калорій, то з майонезом.

Інгредієнти для оладок з крабовими паличками:

тісто:

  • борошно - 5 ст. ложок (190 г);
  • яйце – 1 шт.;
  • кефір, кисле молоко або сметана – 1 склянка (200 мл);
  • сода - маленька щіпка;
  • топлене або рослинне масло для смаження;
  • сіль - за смаком (біля щіпки).

для начинки:

  • крабові палички - 240 г

Крім того, на вибір можна взяти 100 г грибів або 100 г ковбаси копченої "Салями"

Тісто звичайне, як на оладки. Інгредієнти для начинки дрібно ріжуться або натираються на тертці, додаються тісто.

На гарячу сковорідку, змащену олією, великою ложкою порційно викладаємо майбутні крабові оладки. Смажимо оладки з двох боків на невеликому вогні, щоб пропеклися всередині.

Готові оладки потрібно викласти на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію.

Подавати такі оладки можна по-різному: можна просто їсти, так і зі сметаною. Для надання яскраво вираженого смаку можна додати сіль, часник та зелень

Подаємо гарячими.

Читайте також:

Під нього піде не один келих: рецепт ситного "пивного салату", від якого ви не відмовитеся

Шикарно освіжає у спеку: рецепт квасу із городнього салату. Інакше називається "квашений салат"

Чоловіки від нього у захваті: рецепт любовного салату "Нічна коханка". Ніч буде божевільною

Такого ви не куштували: рецепт ситного салату "Спокуса для чоловіка"