Щоб приготувати підливу-закуску з адигейським сиром, помідорами та сметаною, знадобляться такі продукти:
  • помідори 5 штук;
  • сметана 2 столові ложки;
  • адигейський сир 150 г;
  • базилік за смаком;
  • куркума ½ чайні ложки;
  • мелений чорний перець за смаком;
  • сіль за смаком
Сир нарізати кубиками шириною 1-1,5 см, а помідори часточками.
Розігріти сковороду з олією, насипати куркуму і за пару секунд висипати сир. Обсмажити до рум'яної скоринки. Додати|добавляти| нарізані помідори і посолити. Нехай гаситься на невеликому вогні, доки помідори не розваряться.
Додати сметану та перемішати. Потім насипати чорний перець та посипати подрібненим свіжим базиліком. Перемішати та вимкнути.
Читайте також:

Захочеться з'їсти відразу все: рецепт гарячої закуски в багеті з сиром, яйцем та сосискою

Смачніше закуски ви не куштували: рецепт тушкованих кабачків із курячими сердечками у сметані

Перед такою закускою важко встояти: рецепт сирних паличок з лаваша

Швидко та апетитно: рецепт закуски у вигляді сирно-пивних тостів. Розлітаються миттєво