Щоб приготувати підливу-закуску з адигейським сиром, помідорами та сметаною, знадобляться такі продукти:
- помідори 5 штук;
- сметана 2 столові ложки;
- адигейський сир 150 г;
- базилік за смаком;
- куркума ½ чайні ложки;
- мелений чорний перець за смаком;
- сіль за смаком
Сир нарізати кубиками шириною 1-1,5 см, а помідори часточками.
Розігріти сковороду з олією, насипати куркуму і за пару секунд висипати сир. Обсмажити до рум'яної скоринки. Додати|добавляти| нарізані помідори і посолити. Нехай гаситься на невеликому вогні, доки помідори не розваряться.
Додати сметану та перемішати. Потім насипати чорний перець та посипати подрібненим свіжим базиліком. Перемішати та вимкнути.
Читайте також:
Захочеться з'їсти відразу все: рецепт гарячої закуски в багеті з сиром, яйцем та сосискою
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСмачніше закуски ви не куштували: рецепт тушкованих кабачків із курячими сердечками у сметані
Перед такою закускою важко встояти: рецепт сирних паличок з лаваша
Швидко та апетитно: рецепт закуски у вигляді сирно-пивних тостів. Розлітаються миттєво