Ця страва придатна не лише для дорослого, а й для дитячого харчування. Коли сир розплавиться і потече, а вершки просочать кульки, у вас вийде розкішна страва власного приготування!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатисяскладові
- куряче філе 500 г;
- вершки 200 мл;
- твердий сир 150 г;
- яйця 1 шт.;
- цибуля ріпчаста 1 головка;
- часник 2 зубчики.
Куряче філе трохи відбити та дрібно нарізати. Додати до нього дрібно нарізану цибулю, сіль і мелений перець, вбити сире яйце. Масу добре перемішати, сформувати невеликі кульки.
Форму для запікання змастити вершками, викласти кульки, їх можна обваляти в борошні. Пекти при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Для приготування заливки натерти твердий сир, додати тиск часник і вершки. Готовим соусом полити кожну курячу кульку, поставити в духовку ще на 15-20 хвилин.
важливо!
- Для гарніру можна згасити будь-які овочі або приготувати салат.
- Якщо страва готується для дітей - покладіть в неї менше гострих інгредієнтів, при її приготуванні можна обійтися без перцю і часнику.