Ніжні ліниві вареники з кисломолочним сиром та вишнею – це щось нове для ваших смакових рецепторів. Однак ніжні ледачі вареники з кисломолочним сиром і вишнею вам дуже сподобаються і ви захочете повторити.

Детальніше про приготування страви за рецептом ніжних лінивих вареників з кисломолочним сиром та вишнею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом ніжних лінивих вареників з кисломолочним сиром та вишнею нам знадобиться:

- 250 г кисломолочного сиру
- 1 яйце
- 3 столові ложки цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- 200 г борошна
- ½ чайної ложки розпушувача (соди)
- щіпка солі
- 150-200 г вишні (можна замінити іншими ягодами) для посипання (за бажанням)

Спосіб приготування страви за рецептом ніжних лінивих вареників з кисломолочним сиром та вишнею:

1. Для приготування страви за рецептом ніжних лінивих вареників з кисломолочним сиром та вишнею в мисці змішайте кисломолочний сир, яйце, цукор та ванільний цукор. Добре збийте до однорідної консистенції.
2. Просійте борошно, розпушувач та сіль в іншу миску. Поступово додавайте сухі інгредієнти в миску з сирною сумішшю і ретельно перемішуйте, поки не вийде м'яке тісто для ніжних лінивих вареників з кисломолочним сиром та вишнею.
3. Додайте вишню (або інші ягоди) в тісто й акуратно перемішайте.
4. Нагрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю олії.
5. Ложкою викладайте порції тесту на сковороду, формуючи невеликі круглі коржики.
6. Обсмажуйте вареники з двох боків до золотистого кольору приблизно по 2-3 хвилини з кожної сторони.
7. Повторіть процес з тістом, що залишився, для ніжних лінивих вареників з кисломолочним сиром і вишнею.
8. Подавайте ліниві вареники теплими, посипаними цукровою пудрою (за бажанням). Можна додати сметану або варення в ніжні ліниві вареники з кисломолочним сиром та вишнею для додаткового смаку.

Смачного! Замість обсмажування ніжних лінивих вареників з кисломолочним сиром та вишнею можна використовувати стандартний спосіб і відварити ніжні ледачі вареників з кисломолочним сиром та вишнею так, як варять звичайні вареники.

Читайте також:

Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати

Про магазинну ви забудете: рецепт домашньої ковбаси салямі. Від італійської не відрізнити

Відразу захочеться добавки: рецепт кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню