Поєднання курки та кабачка робить котлети ситними та не дуже калорійними. А на смак це м'ясне частування виходить дуже ніжним.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- куряче філе 800 г;
- цибуля 1 штука;
- зелень – кілька гілочок;
- кабачки 300 г;
- сіль за смаком;
- яйце 1 штука;
- сметана 2 ст. ложки;
- панірувальні сухарі 1 ст. ложка;
- перець чорний мелений за смаком;
- сушений мелений часник ½ ч. ложки;
- олія 1 ст. ложки.
Курку пропустіть через м'ясорубку разом із цибулею. Зелень дрібно|мілко| нарубайте.
Кабачки натріть на великій тертці. Злегка посипте сіллю, перемішайте та залиште на 5 хвилин. Після цього відіжміть, щоб прибрати зайву вологу.
Додайте у фарш кабачки, яйце, сметану, сухарі, зелень, сіль, перець та часник. Добре перемішайте і злегка відбийте. Сформуйте котлети.
Деко змастіть олією. Викладіть котлети і запікайте приблизно 30 хвилин при температурі 180 °С.
Читайте також:
Буде ситий вся родина: рецепт консервації з молодих баклажанів та курки на зиму
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували
Яблука обсипатимуться і гнитимуть: яких рослин у жодному разі не повинно бути поряд з вашою яблунею
Будете потай крати з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму