Поєднання курки та кабачка робить котлети ситними та не дуже калорійними. А на смак це м'ясне частування виходить дуже ніжним.

Інгредієнти:

  • куряче філе 800 г;
  • цибуля 1 штука;
  • зелень – кілька гілочок;
  • кабачки 300 г;
  • сіль за смаком;
  • яйце 1 штука;
  • сметана 2 ст. ложки;
  • панірувальні сухарі 1 ст. ложка;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • сушений мелений часник ½ ч. ложки;
  • олія 1 ст. ложки.

Курку пропустіть через м'ясорубку разом із цибулею. Зелень дрібно|мілко| нарубайте.

Кабачки натріть на великій тертці. Злегка посипте сіллю, перемішайте та залиште на 5 хвилин. Після цього відіжміть, щоб прибрати зайву вологу.

Молоді овочі з тонкою шкіркою можна чистити.

Додайте у фарш кабачки, яйце, сметану, сухарі, зелень, сіль, перець та часник. Добре перемішайте і злегка відбийте. Сформуйте котлети.

Деко змастіть олією. Викладіть котлети і запікайте приблизно 30 хвилин при температурі 180 °С.

Читайте також:

Буде ситий вся родина: рецепт консервації з молодих баклажанів та курки на зиму

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували

Яблука обсипатимуться і гнитимуть: яких рослин у жодному разі не повинно бути поряд з вашою яблунею

Будете потай крати з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму