М'ясо із солодким болгарським перцем і молодими баклажанами - це улюблене літнє рагу багатьох гурманів. Головне, приготувати м'ясо із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами правильно, і для цього є наш рецепт м'яса із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами .
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом м'яса із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом м'яса із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами нам знадобиться:
Спосіб приготування страви за рецептом м'яса із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами:
Баклажани для м'яса з солодким болгарським перцем та молодими баклажанами ретельно промийте та видаліть хвостики. Наріжте їх на брусочки чи кубики, залежно від ваших уподобань. Помістіть їх у глибоку ємність, залийте холодною водою і додайте|добавляйте| трохи солі. Залишіть на 10-15 хвилин, потім злийте воду.
Свинину для м'яса із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами вимийте та обсушіть, а потім наріжте її невеликими кубиками для м'яса із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами.
Моркву, цибулю та часник очистіть і промийте. Наріжте моркву тонкими брусочками, цибулю – кубиками, а часник – дрібними шматочками. Опціонально ви можете натерти моркву на великій тертці.
У сковороді або каструлі розігрійте невелику кількість олії. Обсмажте свинину для м'яса із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами до золотистого кольору, час від часу помішуючи.
Додайте в сковороду цибулю, моркву та часник. Обсмажте їх близько 2 хвилин. Потім влийте чверть склянки води, знизьте вогонь і томіть під кришкою 20-30 хвилин, періодично помішуючи. За потреби додайте трохи води.
Додайте в сковороду баклажани та болгарський перець, нарізаний пір'ям або кубиками. Посоліть і поперчіть до смаку, додайте улюблені спеції. Перемішайте і, якщо потрібно, додайте ще трохи води. Покрийте кришкою сковороду і готуйте овочі на помірному вогні до готовності. Це триватиме приблизно 20 хвилин.
Готову страву посипте меленим перцем та свіжою зеленню, і можна подавати! Все, ваше м'ясо із солодким болгарським перцем та молодими баклажанами готове! Подавайте з улюбленими соусами та напоями.
Читайте також:
Ви будете в захваті: рецепт молодих кабачків "Подвійне задоволення" з фаршем у клярі
"Східна красуня": рецепт незвичайного вишневого варення з апельсином. Це варто спробувати
Насолода вам забезпечена: рецепт "ледачих" голубців, які готуються в лаваші