Чебуреки з листя капусти з курячим фаршем чудово підійдуть для тих, хто стежить за харчуванням, харчується схуднути та погано переносить глютен.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом чебуреків із листя капусти з курячим фаршем читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом чебуреків з листя капусти з курячим фаршем нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом чебуреків з листя капусти з курячим фаршем:

Крок 1: Для чебуреків з листя капусти з курячим фаршем візьміть качан капусти й помістіть його в об'ємну каструлю з качан вгору. Залийте водою, не доходячи до качана.

Крок 2: Варіть капусту для чебуреків з листя капусти з курячим фаршем до тих пір, поки листя не стане легко зніматися, не пошкодивши їх. Зазвичай це займає близько 10-15 хвилин.

Крок 3: Після того як капуста для чебуреків з листя капусти з курячим фаршем зварилася, зніміть капустяне листя (потрібно близько 6 штук) і зріжте ущільнення біля їх основи.

Крок 4: Очистіть та натріть цибулю на дрібній тертці або подрібніть у блендері до стану пюре.

Крок 5: У мисці з'єднайте курячий фарш, цибулю, 1 яйце, орегано, базилік, сіль та мелений перець. Вимішайте фарш для чебуреків із листя капусти з курячим фаршем до однорідності.

Крок 6: На кожен капустяний лист для чебуреків з листя капусти з курячим фаршем викладіть частину фаршу і розподіліть його. Складіть лист навпіл і трохи притисніть, щоб закрити начинку. Виходить своєрідний чебурек із листя капусти з курячим фаршем.

Крок 7: Обвалюйте чебуреки з листя капусти з курячим фаршем у борошні, потім вмочіть їх у розбите яйце і покрийте сухарями.

Крок 8: Розігрійте олію в сковороді та обсмажте чебуреки з листя капусти з курячим фаршем на невеликому вогні по 3 хвилини з кожного боку, до готовності фаршу та рум'яності паніровки.

Крок 9: Перекладіть готові чебуреки з листя капусти з курячим фаршем на тарілку. Повторіть процес з капустяним листям і фаршем, що залишилося, при необхідності додаючи рослинну олію.

Крок 10: Ваші чебуреки з листя капусти з курячим фаршем з капустяного листя з курячим фаршем готові! Подавайте їх гарячими та насолоджуйтесь цією смачною стравою.

Смачного!

Читайте також:

Захочеться облизати тарілку: рецепт баклажанів, запечених у томатно-цибульному соусі із сиром

Очі заплющуються від задоволення: рецепт кабачків, фаршированих крабовими паличками із сиром та сметаною

Не страва, а свято: рецепт човників з молодих кабачків із куркою та сиром