- баклажани 800 г;
- печериці 200 г;
- цибуля ріпчаста 1 шт.;
- часник 1-2 зубчики;
- олія оливкова 2-4 ст.л.;
- олія вершкове 2 ст.л.;
- орегано 1 щіпка;
- перець чорний мелений за смаком;
- сіль за смаком.
Баклажани потрібно вимити та нарізати великими шматочками, посолити, дати постояти, щоб вийшов сік.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРіпчаста цибуля і часник моє і чистим, печериці теж. Гриби та цибулю дрібно нарізати.
Прогріти на сковороді оливкову олію, викласти гриби із цибулею, смажити до золотого кольору, періодично помішувати.
Масу викласти на тарілку, смажити баклажани на тій же сковороді, додати оливкову олію за потреби.
Наприкінці приготування всипати рубаний часник.
Продукти перемолоти в блендері в кілька прийомів до однорідності. Якщо немає блендера, можна пропустити баклажани з грибами, цибулею та часником через м'ясорубку.
Всипати сіль і спеції, покласти вершкове масло|мастило|, добре перемішати, влити трохи майонезу.
Паштет викласти в лоток, остудити у холодильнику.
Під нього піде не один келих: рецепт ситного "пивного салату", від якого ви не відмовитеся
Шикарно освіжає у спеку: рецепт квасу із городнього салату. Інакше називається "квашений салат"
Чоловіки від нього у захваті: рецепт любовного салату "Нічна коханка". Ніч буде божевільною
Такого ви не куштували: рецепт ситного салату "Спокуса для чоловіка"