Домашній кролик - це ніжне та смачне м'ясо, яке можна приготувати безліччю різних способів. Одним із найбільш апетитних є кролик, тушкований у грибному соусі. І у нас є рецепт, який допоможе вам приготувати домашнього кролика в грибному соусі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування страви за рецептом домашнього кролика у грибному соусі читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом домашнього кролика у грибному соусі нам знадобиться:
- 1 кролик (вагою близько 1,5 кг);
- 500 г печериць або інших грибів;
- 2 цибулини;
- 3 зубчики часнику;
- 2 ст. л. борошна;
- 300 мл курячого бульйону;
- 150 г олії;
- 150 мл вершків;
- 1 ст. л. сухих трав (розмарин, чебрець, базилік);
- сіль та перець за смаком.
Спосіб приготування страви за рецептом домашнього кролика в грибному соусі:
1. Для початку для приготування кролика в грибному соусі наріжте кролика на шматки середнього розміру.
2. Далі для приготування домашнього кролика в грибному соусі обсмажте кролика на сильному вогні до золотистої скоринки, додайте цибулю і часник, і пасеруйте все протягом 2-3 хвилин на середньому вогні.
3. Після цього для приготування домашнього кролика в грибному соусі додайте гриби, натерте на дрібній тертці борошно і перемішайте. Продовжуйте смажити все разом на середньому вогні ще 1-2 хвилини до м'якості грибів.
4. Додайте в домашнього кролика в грибному соусі курячий бульйон та вершки, перемішайте.
5. Все перемішайте і викладіть у сковороду або казан, закрийте кришкою і відправте в духовку на 1,5-2 години за температури 180 °C.
6. Перевірте, чи потрібно додати ще сіль та перець, після чого посипте сухими травами домашнього кролика в грибному соусі та подавайте домашнього кролика у грибному соусі на стіл.
Смачного! Домашній кролик у грибному соусі відмінно підійде для святкової вечері із родиною чи гостями.
Читайте також:
Незабутня ніжність: рецепт запечених сирників із полуничним соусом
Куди там братися "Докторською" з магазину: рецепт домашньої вареної ковбаси. Швидко та смачно
Дуже соковите та м'яке: рецепт "м'яса в термосі", про який багато хто не знав