Незважаючи на похилий вік, українська співачка Софія Ротару продовжує виступати на сцені і виглядає набагато молодшою ​​за свої роки. За словами директора зірки Сергія Лаврова, весь секрет – у правильному харчуванні. Естрадна співачка постійно звертається до дієт, а перед виступами стабільно проводить повне очищення організму.

Софія Михайлівна дотримується правильного харчування і тому, якщо вона їсть м'ясо, воно обов'язково має бути приготовлене на пару. Найулюбленішою стравою співачки є тушкована риба з овочами.

Інгредієнти:

· Для приготування цієї страви необхідно 400 грам цибулі;

· Рослинна олія для смаження;

· Один кілограм свіжої риби;

· 300 грам моркви;

· Дві чайні ложки томатної пасти;

· Дві чайні ложки лимонного соку або оцту;

· Одна чайна ложка солі;

· Перець.

Спосіб приготування:

1. Візьміть цибулю, почистіть її та поріжте;

2. Поставте сковорідку на плиту, коли вона нагріється налийте олію. Зачекайте кілька хвилин, а потім помістіть до неї цибулю. Протягом однієї хвилини помішуйте його, а потім закрийте сковорідку кришкою і залиште тушкувати цибулю на 5-7 хвилин;

3. Очистіть моркву, а потім потріть її на тертці. Додайте її до цибулі, закрийте кришкою на 10 хвилин і іноді помішуйте;

4. Після цього додайте до них лимонного соку та томатної пасти;

5. Посоліть і поперчіть;

6. Протягом однієї хвилини помішуйте цю суміш, а потім знімайте з вогню;

7. Очистіть рибу, наріжте її на шматочки, а потім посоліть;

8. Викладіть в посуд для гасіння третину овочів, рівно покладіть саму рибу та іншу частину овочів, що залишилася;

9. Накрийте кришкою або фольгою посуд, а потім поставте в духовку (220°) на 40 хвилин.

Читайте також:

Круче аджики: рецепт пікантної закуски з хрону та помідорів

Однією штучкою не відбудешся: рецепт рулетиків з кабачків із вершковим сиром

Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею