Незважаючи на похилий вік, українська співачка Софія Ротару продовжує виступати на сцені і виглядає набагато молодшою за свої роки. За словами директора зірки Сергія Лаврова, весь секрет – у правильному харчуванні. Естрадна співачка постійно звертається до дієт, а перед виступами стабільно проводить повне очищення організму.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСофія Михайлівна дотримується правильного харчування і тому, якщо вона їсть м'ясо, воно обов'язково має бути приготовлене на пару. Найулюбленішою стравою співачки є тушкована риба з овочами.
Інгредієнти:
· Для приготування цієї страви необхідно 400 грам цибулі;
· Рослинна олія для смаження;
· Один кілограм свіжої риби;
· 300 грам моркви;
· Дві чайні ложки томатної пасти;
· Дві чайні ложки лимонного соку або оцту;
· Одна чайна ложка солі;
· Перець.
Спосіб приготування:
1. Візьміть цибулю, почистіть її та поріжте;
2. Поставте сковорідку на плиту, коли вона нагріється налийте олію. Зачекайте кілька хвилин, а потім помістіть до неї цибулю. Протягом однієї хвилини помішуйте його, а потім закрийте сковорідку кришкою і залиште тушкувати цибулю на 5-7 хвилин;
3. Очистіть моркву, а потім потріть її на тертці. Додайте її до цибулі, закрийте кришкою на 10 хвилин і іноді помішуйте;
4. Після цього додайте до них лимонного соку та томатної пасти;
5. Посоліть і поперчіть;
6. Протягом однієї хвилини помішуйте цю суміш, а потім знімайте з вогню;
7. Очистіть рибу, наріжте її на шматочки, а потім посоліть;
8. Викладіть в посуд для гасіння третину овочів, рівно покладіть саму рибу та іншу частину овочів, що залишилася;
9. Накрийте кришкою або фольгою посуд, а потім поставте в духовку (220°) на 40 хвилин.
Читайте також:
Круче аджики: рецепт пікантної закуски з хрону та помідорів
Однією штучкою не відбудешся: рецепт рулетиків з кабачків із вершковим сиром
Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею