Заливний пиріг з рибними консервами та картоплею стане чудовою альтернативою повноцінній страві. Головне – використовувати наш рецепт приготування заливного пирога з рибними консервами та картоплею.

Докладніше про приготування страви за рецептом простого заливного пирога з рибними консервами та картоплею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом простого заливного пирога з рибними консервами та картоплею нам знадобиться:

- 2 яйця
– 1 склянка кефіру
– 1 ч. л. соди
– 2 склянки борошна
– 1 ч. л. розпушувача
- 500 грамів картоплі
- 1 банка рибних консервів в олії
- соняшникова олія
- ​​сіль, перець за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом простого заливного пирога з рибними консервами та картоплею:

1. Насамперед для заливного пирога з рибними консервами та картоплею потрібно приготувати тісто. У велику миску збити яйця. Потім додати кефір і перемішати.
2. Далі для заливного пирога з рибними консервами та картоплею потрібно розбавити соду в отриманій суміші та знову добре перемішати, щоб розподілити.
3. Після цього для заливного пирога з рибними консервами та картоплею потрібно взяти борошно, просіяти його та додати поступово в рідку суміш.
4. Перемішати тісто для заливного пирога з рибними консервами та картоплею до однорідності та додати розпушувач. Добре перемішати та залишити на 10 хвилин.
5. Тим часом, очистити картоплю, нарізати її великими шматочками та залити відповідним об'ємом води.
6. Довести воду до кипіння та варити картоплю до готовності. Потім картоплю потрібно злити на друшляк і дати їй охолонути кілька хвилин.
7. Також слід підготувати рибні консерви для заливного пирога з рибними консервами та картоплею. Для цього потрібно відкрити банку, злити з неї олію, а рибу розім'яти вилкою.
8. Після цього для заливного пирога з рибними консервами та картоплею злегка змастити форму маслом або покрити її листом паперу для випічки.
9. Розкласти половину тіста для заливного пирога з рибними консервами та картоплею у формі та рівномірно розподілити картоплю зверху.
10. Посолити й поперчити картопля за смаком заливного пирога з рибними консервами та картоплею.
11. Розподілити рибу поверх картоплі для заливного пирога з рибними консервами та картоплею.
12. Потім вилити на верхньому шарі начинки частину тіста, що залишилася, і розрівняти його ложкою.
13. Для більш пікантного смаку заливного пирога з рибними консервами та картоплею можна додати зверху трохи тертого сиру або зелень за смаком.
14. Поставити форму заливного пирога з рибними консервами та картоплею в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
15. Перевірити готовність заливного пирога з рибними консервами та картоплею бамбуковою шпажкою або дерев'яною зубочисткою: якщо вона виходить сухою, то пиріг готовий і можна виймати його з духовки.
16. Залиште заливний пиріг з рибними консервами та картоплею на кілька хвилин, щоб він охолонув. Потім наріжте на порції й можна подавати на стіл.

От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати смачний заливний пиріг з картоплею та рибними консервами. Смачного!

Читайте також:

Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі

Такі раніше продавали бабусі на станціях: рецепт пишних та соковитих домашніх біляшів.

Вся сім'я буде в захваті: рецепт молодої капусти, запеченої в сметані та курячому бульйоні