Картопляний пиріг з сиром, зроблений з лаваша, стане чудовим доповненням до вашого святкового та повсякденного столу. До картопляного пирога з сиром, виготовлений з лаваша, можна подати охолоджені напої, щоб доповнити картопляний пиріг з сиром, виготовлений з лаваша.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша, нам знадобиться:

Лаваш тонкий – 1 шт.
Яйця курячі – 3 шт.
Вершки - 300 мл
Томатна паста – 1 ч.л.
Для начинки:
Сир - 300 г
Картопля – 3 шт.
Кріп - 1/2 пучка

Спосіб приготування страви за рецептом картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша:

Для приготування картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша в мисці, змішайте свіжу сметану і яйця. Додайте в картопляний пиріг з сиром, зроблений з лаваша пару помідорів і щіпку солі на свій смак і добре перемішайте.

У каструлі на сильному вогні закип'ятіть воду й опустіть у неї картоплю, приправивши сіллю. Варіть її до готовності.

Після цього, не поспішаючи, остудіть картоплю і терпляче натріть її на великій тертці для приготування картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша. Приготуйте кілька великого, ароматного сиру і почніть терти його разом з картоплею для приготування картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша.

Додайте в картопляний пиріг із сиром, зроблений з лаваша свіжозрізаний кріп і ретельно вимішайте. Потім візьміть форму і накрийте її лавашем, щоб краї звисали з двох сторін.

Усю поверхню лаваша замажте першою половиною начинки та залийте третю яєчною сумішшю. Потім, накрийте лавашем і викладіть на нього начинку картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша.

Знову залийте третю яєчну суміш і закрийте лавашем. Останнім кроком вилийте залишки яєчної маси та відправте пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин до зарум'янювання.

Вийміть готовий картопляний пиріг із сиром, зроблений з лаваша, і поріжте на шматочки. Готово! Тепер ви можете насолоджуватися чудовим смаком картопляного пирога з сиром, зроблений з лаваша та здивувати своїх гостей!

Читайте також:

Чарівна насолода: рецепт картоплі спіральками, запеченої з ковбасою

Дуже швидко та апетитно: рецепт рибного пирога на кефірі, що робиться на сковорідці

Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць