Як приготувати неймовірно смачний турецький салат з одним "хлібним" секретом, який тут і зараз покроково розкриється у всіх своїх солодких і хрумких нотах? Щоб приготувати цей чарівний турецький салат з одним "хлібним" секретом, вам знадобляться свіжі помідори, ароматна цибуля, соковиті оливки, а також апетитні шматочки хліба.

Детальніше про страву за рецептом турецького салату з одним "хлібним" секретом читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом турецького салату з одним "хлібним" секретом нам знадобиться:

Помідори свіжі (нарізані кубиками по 1 см) – 450 г
Цибуля червона (дрібно різана) - 1 шт.
Оливки чорні без кісточок (рубані) - 1 склянка
Хліб бездріжджовий (підсушений) – 220 г
Лимонний сік - 0,25 склянки
Олія оливкова екстра класу - 1/3 склянки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
М'ята свіжа (рубана) - 0,25 склянки

Спосіб приготування страви за рецептом турецького закусочного салату з одним "хлібним" секретом:

Для приготування турецького салату з одним "хлібним" секретом спочатку візьміть велику миску і ретельно помийте свіжі помідори. Потім для турецького салату з одним "хлібним" секретом наріжте помідори на невеликі шматочки і залиште сік і насіння. Додайте в турецький салат з одним "хлібним" секретом червону цибулю, оливки, лимонний сік, оливкову олію, сіль і перець і ретельно перемішайте.

Далі залиште турецький салат з одним "хлібним" секретом при кімнатній температурі протягом 15 хвилин до 1 години, щоб інгредієнти з'єдналися в одне ціле і віддали всі свої аромати турецькому салату з одним "хлібним" секретом.

Ось і настав час приготування шматочків хліба для турецького салату з одним "хлібним" секретом. Для цього візьміть апетитні і хрумкі шматочки хліба, нарізані розміром близько 3 см. Поламайте їх на дрібніші шматочки і додайте в турецький салат з одним "хлібним" секретом, ретельно перемішавши.

Ароматний та корисний турецький закусочний салат з одним "хлібним" секретом готовий до подачі! Рясно посипте турецький закусочний салат з одним "хлібним" секретом дрібно нарізаною свіжою м'ятою і подавайте тут же, щоб насолодитися його смаком та ароматом у їхньому кращому прояві. Смачного!

Читайте також:

Чарівна насолода: рецепт картоплі спіральками, запеченої з ковбасою

Дуже швидко та апетитно: рецепт рибного пирога на кефірі, що робиться на сковорідці

Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць