Бажаєте приготувати смачний та корисний обід? Тоді рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом - це те, що вам потрібно! Використовуйте наш простий рецепт та наші поради, щоб приготувати соковиті рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом.

Докладніше про те, як приготувати страву за єврейським рецептом соковитих рибних котлет із кисломолочним сиром, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за єврейським рецептом соковитих рибних котлет з кисломолочним сиром нам знадобиться:

- 500 грам рибного філе (будь-якої нежирної риби, наприклад, тріски або судака)
- 250 грам сиру
- 1 булка, замочена в молоці
- 2 зубчики часнику
- 1 яйце
- перець і сіль за смаком
- олія для смаження

Спосіб приготування страви за єврейським рецептом соковитих рибних котлет із кисломолочним сиром:

Крок 1. Підготуйте рибне філе для соковитих рибних котлет із кисломолочним сиром за єврейським рецептом

Очистіть рибне філе для соковитих рибних котлет із кисломолочним сиром за єврейським рецептом від кісток і шкіри, наріжте його шматками й пропустіть через м'ясорубку.

Крок 2. Підготуйте сир для соковитих рибних котлет із кисломолочним сиром за єврейським рецептом

Протріть сир через сито, щоб прибрати великі грудки.

Крок 3. Підготуйте фарш для соковитих рибних котлет із кисломолочним сиром за єврейським рецептом

Викладіть масу риби в миску, додайте кисломолочний сир, замочену в молоці булку, 2 зубчики розтертого часнику, яйце, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси для соковитих рибних котлет із кисломолочним сиром за єврейським рецептом.

Крок 4. Сформуйте котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом

Зберігаючи вологими руки, сформуйте котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом з отриманої маси (можна використовувати форму для котлет) і викладіть їх на паперовий рушник.

Крок 5. Смажте котлети на сковороді за єврейським рецептом

Зігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Обережно викладіть соковиті рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом на сковороду й обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки. Якщо риба дуже суха, ви можете додати невелику кількість розтопленого вершкового масла в процесі смаження, щоб рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом не були сухими.

Крок 6. Подавайте рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом гарячими

Готові рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом мають бути соковитими та ароматними. Подавайте їх гарячими, зі свіжими овочами, зеленню чи соусом на ваш смак.

Ці котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом - це відмінний вибір для тих, хто хоче зробити свій обід більш збалансованим і корисним. Рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом містять багато вітамінів та мінералів, а кисломолочним сир та яйця забезпечують організм білком та кальцієм. Крім того, рибні котлети з кисломолочним сиром за єврейським рецептом і дуже смачні та поживні, так що ви точно не залишитеся голодними!

Читайте також:

От аромата можно закачаться: рецепт сала, варенного в соевом соусе

Ох, як це дражнить: рецепт рулетів з омлету, крабових паличок та м'якого сиру

Такі так, вони самі просять у рот: старовинний рецепт єврейських ситних пельменів