Йде весна і хочеться радувати свій гастрономічний смак чимось надзвичайно свіжим та соковитим. То чому б не почати із салатів? І що якщо додати до них трохи екзотики?

Рецептом однієї такої страви поділився український кухар Євген Клопотенко на своєму кулінарному сайті klopotenko.com.

Для приготування салату з редискою та бананом нам знадобиться:

Спосіб приготування салату з редискою та бананом:

Для приготування свіжого та апетитного салату потрібно лише кілька інгредієнтів. Візьміть 150 г редиски і наріжте тонкими кружальцями, наріжте також 50 г цибулі порею і 150 г цукіні тонкими довгими слайсами за допомогою спеціальної терки. Перемішайте всі нарізані овочі у великій мисці.

Щоб додати солодкий смак та екзотичну нотку до салату, додайте 2 очищених банана, також нарізаних тонкими кільцями. Цей інгредієнт підкреслить пікантність інших інгредієнтів та наділить салат неповторним смаком.

Щоб довести смак до досконалості, заправте салат сумішшю з 2 столових ложок лимонного соку та стільки ж оливкової олії. Додайте трохи солі та перцю на свій смак.

Таким простим і швидким способом, використовуючи лише кілька інгредієнтів, ви отримали неймовірно смачний та корисний салат. Кожен шматочок нарізаних овочів та солодких бананів порадує вас своєю ніжністю та енергетичною цінністю, наділить вас силою та порадує смакові рецептори!

Читайте також: