Хочете порадувати своїх близьких та друзів чимось особливим? Спробуйте зробити "оселедець під шубою в батоні" - це традиційна страва, виконана в новому форматі.

Докладніше про те, як приготувати оселедець під шубою всередині батона, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування оселедця під шубою в батоні нам знадобиться:

Філе оселедця (очищене та нарізане шматочками) - 50-70 г
Буряк відварений тертий - 1 шт.
Огірок солоний – 1 шт.
Яйця відварені – 2 шт.
Олія вершкове розм'якшене - 150 г
Сирок плавлений – 1 шт.
Батон (багет) – 1 шт.
Часник
майонез

Спосіб приготування оселедця під шубою в батоні:

Спочатку потрібно зробити надріз по всій довжині батона і видалити м'якоть хлібну, щоб вийшли стінки товщиною 1 см. Потім натріть сирок і яйця на тертці і додайте масло.

Ретельно перемішайте усі інгредієнти до однорідної маси. Розріжте огірок на довгі смужки і додайте буряки, змішані з майонезом і часником. Викладіть суміш буряків на всю внутрішню поверхню батона, а потім додайте яєчну масу.

Викладіть шматочки оселедця та розрізані на смужки огірки поруч один з одним "у лінію".

Потім притисніть батон і змастіть маслом. Загорніть його в харчову плівку та закріпіть, щоб він зберігав свою форму. Покладіть у холодильник на пару годин.

Після цього зніміть плівку і наріжте батон на шматочки товщиною 1 см. Вийде вишукане блюдо, яке здивує своїх гостей і буде головною стравою на будь-якому святі.

Читайте також: