Хочете порадувати своїх близьких та друзів чимось особливим? Спробуйте зробити "оселедець під шубою в батоні" - це традиційна страва, виконана в новому форматі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати оселедець під шубою всередині батона, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування оселедця під шубою в батоні нам знадобиться:
Філе оселедця (очищене та нарізане шматочками) - 50-70 г | ||
Буряк відварений тертий - 1 шт. | ||
Огірок солоний – 1 шт. | ||
Яйця відварені – 2 шт. | ||
Олія вершкове розм'якшене - 150 г | ||
Сирок плавлений – 1 шт. | ||
Батон (багет) – 1 шт. | ||
Часник | ||
майонез |
Спосіб приготування оселедця під шубою в батоні:
Спочатку потрібно зробити надріз по всій довжині батона і видалити м'якоть хлібну, щоб вийшли стінки товщиною 1 см. Потім натріть сирок і яйця на тертці і додайте масло.
Ретельно перемішайте усі інгредієнти до однорідної маси. Розріжте огірок на довгі смужки і додайте буряки, змішані з майонезом і часником. Викладіть суміш буряків на всю внутрішню поверхню батона, а потім додайте яєчну масу.
Викладіть шматочки оселедця та розрізані на смужки огірки поруч один з одним "у лінію".
Потім притисніть батон і змастіть маслом. Загорніть його в харчову плівку та закріпіть, щоб він зберігав свою форму. Покладіть у холодильник на пару годин.
Після цього зніміть плівку і наріжте батон на шматочки товщиною 1 см. Вийде вишукане блюдо, яке здивує своїх гостей і буде головною стравою на будь-якому святі.
Читайте також: