Листковий пиріг з крабовими паличками - це ноу-хау в кулінарному мистецтві. Зазвичай крабові палички використовуються для салатів або закусок, але не випічки пирогів. Хоча страва виходить просто приголомшливий!

Докладніше про те, як правильно приготувати листковий пиріг з крабовими паличками, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування соковитого листкового пирога з крабовими паличками нам знадобиться:

  1. Тісто листкове - 300 г
  2. Крабові палички – 250 г
  3. Сир твердий - 50 г
  4. Яйця – 3 шт.
  5. Кріп свіжий - кілька гілочок
  6. Майонез - 2-3 ст. л.
  7. Сіль за смаком
  8. Перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування соковитого листкового пирога з крабовими паличками:

Для отримання смачного пирога з крабовими паличками необхідно підготувати продукти, вказані у списку. При виборі крабових паличок варто віддати перевагу продукту високої якості, відомого виробника і не заощаджувати на них. Для приготування начинки крабові палички необхідно нарізати на невеликі шматочки, а яйця та сир натерти на великій тертці. Також дрібно наріжте свіжий кріп і додайте його разом із майонезом до решти інгредієнтів начинки. Далі треба посолити й поперчити, потім добре перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.

Для приготування тіста для пирога розморозьте заздалегідь придбане тісто та розкачайте його. Смужки тіста шириною 2 см наріжте по краях, а на центр тесту викладіть начинку. Потім згорніть тісто таким чином, щоб начинка була закрита зверху та знизу. Покрийте пиріг кісками тіста та обережно сховайте кінці тіста під пиріг. При необхідності, змастіть пиріг яйцем за допомогою силіконової пензлика і розігрійте духовку до 190 градусів. Випікайте пиріг у розігрітій до температури 190 градусів духовці протягом 25 хвилин. Готовий пиріг необхідно охолодити перед порційним нарізуванням.

Читайте також: