Курячі зрази з яблуками - щось дуже незвичайне для сприйняття як для слухового, так і для смакового. Але спробувати хоч раз такі курячі зрази - ви закохаєтеся в цю страву назавжди.

Детальний рецепт курячих зраз з яблуками надано у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Куряче філе ретельно промиваємо та ріжемо на середні шматочки, щоб легко подрібнити їх у м'ясорубці чи блендері. Цибулю очищаємо і нарізаємо великими шматками, а яблука мити й витирати сухою ганчірочкою. Два з них потрібно очистити від шкірки та насіння та нарізати великими часточками.

Для приготування фаршу з курячого м'яса, яблук та цибулі, подрібнюємо всі інгредієнти та поміщаємо їх у глибоку ємність. Якщо яблука надто соковиті, можна зайву рідину злити, щоб спростити процес ліплення котлет.

Додаємо в ємність яйце, манку, сіль і мелений перець і ретельно перемішуємо, поки не отримаємо однорідний фарш. Залишаємо його на 10-15 хвилин, щоб манка набрякла і фарш добре ввібрав рідину.

Духовку нагріваємо до 180-200 градусів і яблуко, що залишилося, очищаємо і нарізаємо на 12 часточок. Ділимо фарш на 12 рівних частин і формуємо досить товстенькі коржики, в які вкладаємо по часточці яблука.

Закриваємо краї коржі фаршем, щоб яблуко виявилося всередині. Готуємо зрази таким же чином з фаршу, що залишився, і яблучних часточок. Викладаємо їх на лист, застелений пергаментним папером, і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин, перевертаючи через 10-15 хвилин після початку запікання.

Цей рецепт дасть вам страву, в якій поєднуються м'якість курячого фаршу та насолода яблук. Спробуйте його і здивуйте своїх близьких смачною та оригінальною стравою – курячими зразами з яблуками.

Читайте також: