Крабові палички в основному використовують для приготування салатів та холодних закусок. Ми ж рекомендуємо приготувати апетитні котлетки з рум'яною шкіркою підсмажування - дуже смачні, соковиті і ніжні.

Інгредієнти:

  • крабові палички 450 г;
  • яйця 1 штука;
  • лимон 1 штука;
  • панірувальні сухарі 50 г;
  • майонез 2 ст. ложки;
  • соль ½ ч. ложки;
  • перець чорний мелений ⅓ ч. ложки;
  • олія 3 ст. ложки.

Крабові палички очищаємо від оболонки, натираємо на великій тертці та відправляємо у миску. Можна також їх подрібнити у блендері.

Яйце злегка збийте вилкою. З лимона вичавіть столову ложку соку.
Змішайте крабові палички з яйцем, панірувальними сухарями, лимонним соком, майонезом, сіллю та перцем.
Формуємо невеликі котлети.
У сковороді розігріваємо олію. Обсмажуємо котлети на вогні трохи нижче за середнє приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, до підрум'янювання.

Читайте також:

Чоловіки шаленіють: рецепт незвичайних картопляних котлет з ковбасою та сиром

Ще смачніше м'ясних: рецепт соковитих морквяних котлет із сиром

Ситно та апетитно: рецепт пісних горохових котлет з капустою

Швидко та дуже смачно: простий рецепт єврейських котлет із звичайної капусти