Крабові палички в основному використовують для приготування салатів та холодних закусок. Ми ж рекомендуємо приготувати апетитні котлетки з рум'яною шкіркою підсмажування - дуже смачні, соковиті і ніжні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- крабові палички 450 г;
- яйця 1 штука;
- лимон 1 штука;
- панірувальні сухарі 50 г;
- майонез 2 ст. ложки;
- соль ½ ч. ложки;
- перець чорний мелений ⅓ ч. ложки;
- олія 3 ст. ложки.
Крабові палички очищаємо від оболонки, натираємо на великій тертці та відправляємо у миску. Можна також їх подрібнити у блендері.
Читайте також:
Чоловіки шаленіють: рецепт незвичайних картопляних котлет з ковбасою та сиром
Ще смачніше м'ясних: рецепт соковитих морквяних котлет із сиром
Ситно та апетитно: рецепт пісних горохових котлет з капустою
Швидко та дуже смачно: простий рецепт єврейських котлет із звичайної капусти