Продукти (на 1 порцію):

  • кабачкова ікра – 80 г;
  • яйце – 1 шт;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком;
  • олія рослинна - 2 мл.

Яйце розбиваємо у глибоку миску. Збовтайте яйце виделкою, щоб білок з'єднався з жовтком.

До яєчної маси додайте кабачкову ікру. Перемішайте до однорідності.

При необхідності приправте сіллю та меленим чорним перцем. Перемішайте.

У сотейнику закип'ятіть воду.

Жаростійку керамічну порційну форму змастіть олією і перелийте туди яєчну масу. Помістіть форму в друшляк.

Встановіть друшляк поверх сотейника з окропом. Вируюча вода не повинна торкатися дна форми.

Накрийте форму кришкою або глибокою тарілкою трохи більшого діаметру.
Зменшити вогонь, щоб вода не сильно кипіла. Готуйте 8-10 хвилин, доки омлетна маса повністю не схопиться.

Як перевірити чи готовий омлет? Потрібно потрясти форму. Якщо омлетна маса щільно тримається – готово.

Прикрасьте паровий омлет із кабачковою ікрою свіжою зеленню та подавайте до столу.

Читайте також:

Рецепт вихідного дня: готуємо рисові оладки з шинкою та сиром

Майже вдвічі дешевше: АТБ показав продукти, які можна купити за дуже вигідною ціною

Справжнє блаженство: рецепт незвичайних голубців із квашеної капусти

АТБ порадував серйозними знижками: картку можна отримати вже у чотирьох банках