Вересень уже на порозі, але хіба це нагода відмовлятися від легких, ароматних напоїв? Осінь — час затишних зустрічей, довгих розмов та спогадів про тепло.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМалиновий мохіто в цьому випадку - саме той самий ковток літа, що минає: свіжий, трохи солодкуватий, з цитрусовою кислинкою і бадьорими бульбашками.
Вам знадобиться:
- заморожена малина (або свіжа) - 200 г
- цукор — 7 ст. л.
- лимон — 1 шт.
- м'ята - жменя листя
- газована вода - 1,5 л
- лід - за смаком
Як приготувати:
-
У блендері з'єднайте малину та цукор, додайте трохи теплої води, щоб кристали швидше розчинилися. Збийте до пюре.
Маліновий мохіто, кадр з відео -
У глечик викладіть лід, влийте малинову основу, додайте|добавляйте| нарізаний лимон і листя м'яти.
-
Акуратно залийте газованою водою, перемішайте та розлийте по келихах.
Порада:
Якщо вересень вже приносить перші прохолодні вечори, спробуйте замінити газування на злегка теплу мінералку і подати мохіто без льоду - вийде зігріваючий, але такий же ароматний напій.
Читайте також:
Як приготувати домашню тушонку без автоклаву: рецепт соковитого м'яса для тривалого зберігання.
Лечо, від якого ложка не відлипає: як зробити зимову закрутку зіркою столу, рецепт.