Якщо ви хочете приготувати щось просте, але неймовірно смачне, спробуйте соковиті курячі котлетки! Вони тануть у роті, просочуючись ароматами сиру, свіжих помідорів та ніжного курячого філе.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦя страва не лише швидко готується, а й збирає за столом усіх, хто любить домашню, затишну їжу.
Вам знадобляться:
✅ 300 г курячого філе
✅ 1 яйце
✅ 1,5 свіжих помідорів
✅ 50 г твердого сиру
✅ 2 ст. л. сметани
✅ 2,5 ст. л. борошна
✅ Дрібка солі
Як готувати:
1. Готуємо основу.
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо яйце, натертий сир, дрібно посічений кріп, нарізані помідори, борошно, сметану та сіль. Все ретельно перемішуємо, щоб вийшла соковита маса.
2. Формуємо котлетки.
Розігріваємо сковороду, злегка змащуємо олією. Столову ложку викладаємо на сковороду невеликі порції, формуючи апетитні котлетки.
3. Смажимо до рум'яної скоринки.
Обсмажуємо котлети на середньому вогні близько 4 хвилин із кожного боку. Як тільки з'явиться золотиста скоринка - все можна знімати з вогню!
4. Подаємо та насолоджуємося.
Гарячі, ароматні котлетки викладаємо на тарілку та подаємо зі сметаною або улюбленим соусом. Вони ідеально поєднуються з картопляним пюре, свіжими овочами чи легким салатом.
Порада: Щоб котлетки вийшли ще ніжнішими, можна додати до фаршу трохи тертого кабачка або натертої цибулі.
Читайте також:
Як приготувати корисний домашній плавлений сир: простий рецепт смакоти, яку ніде не купити.
Як приготувати ідеальний пишний омлет: секрети та хитрощі, щоб не падав.