Якщо хочеться чогось смачного, ситного та нескладного у приготуванні, сирний суп із тушонкою – ідеальний варіант.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦей ароматний суп готується всього за півгодини і виходить ніжним, насиченим та зігріваючим. А завдяки плавленому сиру він набуває приємної кремової консистенції.
Що знадобиться:
- Тушонка (свинина, яловичина чи курка) – 1 банка
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля – ½ шт.
- Морква – 1 шт.
- Плавлений сир – 2 ст. л.
- Кріп – 2-3 гілочки
- Вода – 2-2,5 л
- Спеції: чорний перець, сушений курячий бульйон (або сіль), гострий червоний перець
Як готувати:
- У каструлі розігрійте краплю олії та трохи жиру з тушонки. Обсмажте дрібно нарізану цибулю і моркву натерту до м'якості.
- Додайте нарізану картоплю, залийте водою і варіть до готовності картоплі.
Сирний суп з тушонкою, кадр з відео
- Відкрийте тушковане молоко, приберіть зайвий жир і відправте м'ясо в каструлю. Варіть ще 5 хв.
- В кінці додайте плавлений сир, перемішайте до розчинення, вимкніть вогонь і додайте дрібно нарізану зелень.
В результаті виходить бархатистий, насичений суп із ніжним сирним смаком, без вираженого присмаку тушонки. Подавати його можна з грінками, свіжим хлібом або просто так - у будь-якому варіанті він буде смачним і зігріваючим. Смачного!
Читайте також:
Як приготувати смачне картопляне пюре: рецепт, який приховують у ресторанах.
Найсмачніший заливний пиріг із картоплею: готуємо за 15 хвилин.