Давайте пригадаємо всі наші салати на Новий рік: Олів'є, Крабов'є, Шуба, Закусочний (з сирками та яйцями).... все-таки майонезне, однотонне...

А так іноді не вистачає яскравості та свіжості, щоб виглядало, як якийсь літній салат. Тоді ми з радістю представляємо вам рецепт соковитого салату "Маруся", який так і манить своїми квітами. До речі. він дуже бюджетний та доступний.

Салат "Маруся", кадр з відео
Салат "Маруся", кадр з відео

Інгредієнти:

  • картопля - 2 шт.;
  • яйця - 4 шт.;
  • гриби - 400 г;
  • сіль - щіпка;
  • огірки - 2 шт.;
  • салат зелений;
  • помідор — 2 шт.;
  • перець болгарський - ½ шт.;
  • майонез;
  • часник - 3 зубчики.

Приготування салату "Маруся":

1.Варену картоплю натираємо на великій тертці, солимо, перчимо і змащуємо майонезом. Подрібнюємо часник і додаємо до картоплі.

2.Нарізаємо дрібним кубиком гриби і обсмажуємо в сковороді на олії до випаровування рідини та отримання золотистого кольору. Викладаємо обсмажені гриби на картопляний шар, туди натираємо на великій тертці огірки.

3.Покриваємо огірковий шар сіточкою з майонезу, натираємо на нього варені яйця. Змащуємо варені яйця майонезом, кладемо на яєчний шар листя салату.

4.Покриваємо шар із листя салату майонезною сіточкою. Нарізаємо дрібно болгарський перець та помідор, посипаємо верхівку салату.

Салат "Маруся", кадр з відео
Салат "Маруся", кадр з відео

Читайте також:

Секрет ідеального вінегрету, який прямо тане в роті: рецепт з унікальним трюком з буряком.

У кав'ярнях по 100 гривень за штучку: як приготувати легендарне печиво "Горішки" у себе вдома.