Листкові салати завжди привертають увагу і неймовірно красиво виглядають на столі. Так, можливо, готувати їх трохи довше, ніж звичайні через викладку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОдними з найпопулярніших таких салатів є "Оселедець під шубою" та "Мімозою". Але завжди добре впізнавати нові рецепти. Тому сьогодні ми пропонуємо вам дізнатися рецепт салату з куркою та грибами "Пташка".
Інгредієнти:
- відварене куряче філе - 200 г;
- цибуля – 1 шт.;
- печериці - 300 г;
- мариновані огірки - 4 шт.;
- яйце - 4 шт.;
- шинка - 180 г;
- сир - 180 г;
- чіпси;
- майонез.
Приготування салату "Пташка":
1.Ділімо варене філе на волокна, додаємо ложку майонезу і перемішуємо, викладаємо першим шаром. Нарізаємо тонкими пластинками печериці і обсмажуємо в сковороді на олії. Смажені гриби кладемо другим шаром у салат.
2.Нарізаємо дрібно мариновані огірки та викладаємо їх на шар грибів.
3.Отварюємо яйця, натираємо на великій тертці, змішуємо з ложкою майонезу і кладемо на огірковий шар, теж змащений майонезом. Нарізаємо дрібно шинку і викладаємо на шар яєць.
4. Натираємо на великій тертці сир, змащуємо шар шинки майонезом і викладаємо на нього. Змащуємо шар сиру майонезом та залишаємо під целофаном у холодильнику.
Читайте також:
Коли гості на порозі, а стіл не готовий: шоколадне печиво із трьох інгредієнтів – рецепт 15 хвилин.
Кумпір відпочиває: рецепт дуже смачної запеченої картоплі із яскравою начинкою.