Мало їсти тих, хто не любить картоплю, але які страви з неї ви знаєте, якщо ми говоримо про гарніри? Пюре, смажена, жарке, гратен можливо...
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАдже можна запекти картоплю цілком і з яскравим начинкою всередині. Якщо ви любите турецький кумпір або нашу "Крихітка-картоплю", то ви будете в захваті. Записуйте (чи зберігайте) шедевральний рецепт.
Інгредієнти:
картопля - 900 г;
морква - 150 г;
сир - 70 г;
часник - 4 зубчики;
сметана - 50 г;
гірчиця - ½ ч.л.;
сіль - ⅓ ч.л.;
лимон - 1 скибочка.
Приготування картоплі з морквяно-сирною начинкою:
1.Загортаємо картоплю у фольгу і запікаємо при 200 градусах 40 хвилин. Натираємо на великій тертці сир та моркву, пропускаємо через прес часник.
2.Змішуємо подрібнені компоненти, додаємо сметану та гірчицю, солимо. Вливаємо сік лимона, перемішуємо начинку.
3.Картопля розрізаємо, надріз має бути глибоким. Викладаємо в цей надріз начинку, випікаємо картопля при 180 градусах 10-15 хвилин.
Читайте також:
Навіть краще, ніж із оселедцем: рецепт салату "Грибна шуба" для святкового столу.
Оселедець під шубою, але не салат: унікальний рецепт на новорічні свята - ви здивуєте всіх.
Їх подавали до радянських їдалень: рецепт тих самих оладок із яблуками за ГОСТом.