Як часто у вас виникає питання про те, яке м'ясо приготувати до гарніру? Котлетки, биточки, тефтелі, сосиски, сардельки.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВибір ніби і великий, але все одно хочеться чогось особливого. Що щодо м'яса по-французьки? Не поспішайте закривати сторінку, це не той рецепт, про який ви подумали, а набагато краще. М'ясо виходить смачним і соковитим і цілком підійде для святкового столу.
Інгредієнти:
- Свинина – 1 кг;
- Томатний соус – 3 ст.
- Гірчиця — 1 столова ложка;
- Майонез – 3 ст.л.;
- Помідори чері - 8 шт.;
- Цибуля — 1 шт.;
- Сметана — 4 ст.л.;
- Сіль - ½ ч.л.;
- Сир твердий – 130 г;
- Прованські трави.
Приготування м'яса по-французьки:
1.Нарізаємо свинину на невеликі шматочки завтовшки 1-2 см. Викладаємо стейки та злегка відбиваємо спеціальним молотком. Змішуємо стейки з гірчицею, томатним соусом, на смак чорний перець, 1 столовою ложкою майонезу. Залишаємо свинину маринуватися на 6 годин.
2.Нарізаємо пластинками помідори, дрібно ріжемо цибулю. Викладаємо на кожен маринований стейк помідори та цибулю.
3. Окремо змішуємо сметану з майонезом, прованськими травами, чорним перцем, солі, натираємо в соус 100 г сиру.
4. Викладаємо соус на овочеву верхівку стейків. Висипаємо залишки сиру на верхівку соусу, запікаємо м'ясо за 180 градусів 40 хвилин.
Виходить смачна страва, яка добре підійде для святкової вечері. М'ясо по-французьки вважається вічною класикою для багатьох сімей.
Читайте також:
Вінегрет та Оселедець під шубою більше готувати не будете: рецепт салату "Генерал" з курячим філе.
Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику.