З приходом осені можна знову починати використовувати духовку, оскільки температура за вікном опустилася. А які смачні виходять у духовці фаршировані перці.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле що робити, якщо духовки немає або ви не любите її використовувати? Звичайно, можна використовувати і звичайну каструлю, і ми з радістю дамо вам рецепт найсмачніших фаршированих перців.
Інгредієнти:
- Болгарський перець – 7 прим.;
- Фарш м'ясний – 700 г;
- Рис – 70 г;
- Цибуля – 3 шт.;
- Морква – 2 шт.;
- Часник – 4 зубчики;
- Томатна паста – 70 г;
- Вершки – 100 г;
- Вода - 500 мл;
- Сіль - ч.л.
Приготування фаршированих перців:
1.Отварюємо рис до напівготовності. Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, натираємо на терці моркву, обсмажуємо овочі до м'якості, солимо.
2.Змішуємо у фарші рис, обсмажену цибулю та моркву, пропускаємо через прес зубчики часнику. Солимо і перчимо фарш, ретельно змішуємо всі продукти.
3.Видаляємо плодоніжку і шапочку з перців, прибираємо начинки. Начиняємо кожен перець фаршем, викладаємо щільно вертикально в каструлю.
4.Для соусу змішуємо томатну пасту зі сметаною, вливаємо воду та змішуємо. Отриманим соусом заливаємо перці, він повинен заливати кожного перцю. Якщо рівень соусу нижче, варто додати в каструлю води.
5.Варимо перці до закипання, а потім закриваємо кришкою і гасимо 40 хвилин.
Після приготування можна одразу подавати фаршировані перці до столу. Це соковита та ситна страва, яка підходить для будь-якого гарніру.
Читайте також:
Вони будуть пишні та без борошна: рецепт сирників із яблуками на сніданок.
Осінній бестселер – рецепт ніжної та соковитої курочки, запеченої з гарбузом.