Ми вже розібрали багато рецептів різних поживних салатів, але що на рахунок м'ясного до гарнірів?

Пропонуємо вам трохи відволіктися саме від м'яса і звернути увагу на рибні котлети "Одески". Цей рецепт змусить вас любити їх дуже сильно після першого укусу.

Котелти з хека, кадр з відео
Котелти з хека, кадр з відео

Інгредієнти:

  • хек — 1100 г;
  • цибуля - 900 г;
  • яйце - 1 шт.;
  • сіль - ч.л.;
  • часник - 2 зубчики;
  • масло вершкове - 80 г.

Приготування рибних котлет:

1.Очищений хек позбавляємо великих кісточок, нарізаємо маленькими кубиками цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю до м'якості, солимо і перчимо.

2.Додаємо до цибулі вершкове масло, пропускаємо через прес часник, перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини. Пропускаємо через м'ясорубку рибу, а потім обсмажену цибулю.

3.Розбиваємо у суміш яйце, ретельно перемішуємо всі компоненти в єдиний фарш. Залишаємо фарш на 10 хвилин, а потім формуємо котлети.

4.У сковороді на олії обсмажуємо котлети до золотистої скоринки.

У результаті виходять прості, але смачні котлети з хеку. За бажанням можна обсмажувати котлети в панірувальних сухарях або борошно.

Читайте також:

Рецепт домашнього плавленого сирку без хімії – просто, корисно та смачно.

Пікантна капуста з перцем: рецепт салату, який має знати кожна господиня.