Десерт – це завжди хороша ідея. Особливо якщо він приготовлений своїми руками. Але забудьте про 3-годинні приготування та купу інгредієнтів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТак ми намагаємося завжди знайти для вас максимально прості, швидкі, але неймовірно смачні рецепти. Як і цей торт, родом з Італії, для нього вам знадобляться склянка кефіру та 1 яйце. Записуйте рецепт.
Інгредієнти для бісквіту:
Кефір - 250 г;
Цукор - 200 г;
Яйце - 1 шт.;
Сіль - щіпка;
Ванілін - 1 г;
Розпушувач - 10 г;
Какао - 3 ст.л.;
Борошно - 200 р.
Інгредієнти для крему:
Сметана - 400 г;
Варене згущене молоко - 4 ст.
Приготування італійського торта:
1.Виливаємо в миску кефір, додаємо цукор, яйце, сіль, ванілін, розпушувач та какао, ретельно перемішуємо. Висипаємо в суміш муку|борошно|, замішуємо густе тісто. Виливаємо тісто у форму для випічки, застелену пергаментом та випікаємо при 180 градусах 20 хвилин. Далі ділимо бісквіт на пару коржів і залишаємо остигати.
2.Для крему змішуємо сметану зі згущеним молоком. Викладаємо на один корж частину крему, накриваємо другим начинку.
3.Змащуємо верхівку та боки торта кремом. Залишаємо торт на годину для просочення.
Після приготування можна прикрасити торт шоколадною стружкою. Виходить чудовий десерт для всієї родини.
Читайте також:
Полегшення для шлунка: рецепт легкого болгарського курячого супу з йогуртовою заправкою .
Кисло-солодкі баклажани, які підійдуть до будь-якої страви: рецепт пікантної закуски.