Як часто вам хочеться з'їсти щось солодке. але ви стримуєте себе, бо боїтеся зайвих калорій?

Загалом, це явно програшна тактика, адже в результаті ви все одно з'їсте те, що хотіли, але до того заб'єте шлунок овочами-фруктами-корисними батончиками, а це також калорії. Так що якщо вам хочеться з'їсти снікерс. то з'їжте. Але повернемося до того, коли хочеться чогось солоденького без купи калорій та заморочок із приготуванням. Вам допоможе рецепт цього десерту із 2 інгрелієнтів. Їсти смачне і солодке і не одужувати дуже легко з яблучним мусом.

Приготування яблучного мусу, кадр з відео
Приготування яблучного мусу, кадр з відео

Інгредієнти:

яблучне пюре - 360 г;
желатин швидкорозчинний - 14 г.

Приготування яблучного мусу:

1.Для самостійного приготування пюре 4 яблука очищаємо від шкірки та серцевини, викладаємо в целофановий пакет. Протикаємо пакет з яблуками шпажкою, в мікрохвильовій печі розігріваємо при 900 Вт 5 хвилин. Подрібнюємо гарячі яблука до стану пюре за допомогою блендера або вилки і залишаємо остигати.

Приготування яблучного мусу, кадр з відео
Приготування яблучного мусу, кадр з відео

2. Змішуємо яблучне пюре з желатином і залишаємо набухати на 5-7 хвилин.

3. Далі в мікрохвильовій печі розігріваємо суміш короткими імпульсами по 30 секунд, поки суміш не стане рідкою. Збиваємо яблучну масу 10-15 хвилин міксером на швидкості вище за середню.

Приготування яблучного мусу, кадр з відео
Приготування яблучного мусу, кадр з відео

3.Викладаємо у форму 10х25 см харчову плівку, кладемо на дно одержану кремову масу. Залишаємо кремову масу в холодильнику на годину.

Так виходить смачний повітряний десерт, який відмінно підходить для тих, хто стежить за фігурою.

Яблучний мус, кадр з відео
Яблучний мус, кадр з відео

Читайте також:

Взимку ви радуватимете рідних: рецепт найсмачнішої підливи з помідорів і під картоплю, і під каші, і під макарони .

Як солянка, але краще: пікантний суп із копченостями та булгуром, рецепт.