Коли приходить осінь, то все частіше хочеться їсти якісь супчики і чим холоднішим стає, тим частіше це бажання виникає.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІ, звичайно, це не про окрошку. Ми з радістю дамо вам ще один рецепт, який вам сподобається, якщо ви приготуєте хоч раз. Цей суп такий ароматний і смачний, що заслуговує на місця у вашому меню. Бонусом і те, що він готується дуже швидко.
Інгредієнти:
Свинячі копчені ребра - 400 г;
Квашена капуста - 150 г;
Булгур - 80 г;
Картопля - 1 шт.;
Морква - 1 шт.;
Цибуля - 1 шт.;
Вода - 2 літри;
Сіль - ч.л.;
Сушений базилік - 1 ч. л.;
Сухий часник - ½ ч.л.;
Паприка – 1 ч.л.
Приготування супу з копченими реберцями:
1.Нарізаємо дрібно очищену картоплю, цибулю, натираємо на великій тертці моркву. У каструлі доводимо до кипіння воду, відправляємо туди промитий булгур та картопля. Під кришкою варимо булгур та картопля до готовності.
2.У сковороді на олії обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо до засмаження сушений базилік, сушений часник, сіль, паприку. Перемішуємо спеції в засмажці, додаємо квашену капусту.
3. Додаємо до картоплі та булгуру реберця, варимо на повільному вогні під кришкою 10 хвилин. Додаємо в суп засмажку, варимо під кришкою ще 10 хвилин, до смаку солимо.
Після приготування можна додати до супу свіжу зелень. Через 10 хвилин охолодження можна скуштувати цей смачний суп.
Читайте також:
Секретні інгредієнти, з якими тушкована капуста стане неземними ласощами.
Більше це не триватиме багато часу: рецепт лінивих голубців за 45 хвилин.