Щоб приготувати рубані курячі котлети з плавленим сиром та овочами, насамперед підготуємо необхідний комплект продуктів:

Куряче філе - 500 г
Сир плавлений - 70 г
Морква – 115 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Зелень свіжа (петрушка та кріп) - 10 г (4-5 гілочок)
Яйце - 1 шт.
Крохмаль – 20 г (1 ст. ложка)
Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком)
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
Приправа для курки – 1/2 ч. ложки
Олія - ​​30-45 мл (2-3 ст. ложки)

Цибулю та моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на великій тертці.

Куряче філе промити. обсушити, нарізати дрібними шматочками.

Плавлений сир натерти на великій тертці.

У кропу та петрушки обрізати товсті стебла, листя подрібнити.

Куряче філе, цибуля, морква, сир та зелень перекласти в миску. Всипати крохмаль.

Вбити яйце. Додати приправу, сіль та перець.

Все добре перемішати.

У сковороді розігріти олію. Столову ложку викласти котлетну масу на сковороду, надаючи форму котлет. Смажити 4 хвилини на середньому вогні під кришкою.

Перевернути і смажити без кришки ще 2 хвилини, до готовності.