Щоб приготувати рубані курячі котлети з плавленим сиром та овочами, насамперед підготуємо необхідний комплект продуктів:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКуряче філе - 500 г | ||
Сир плавлений - 70 г | ||
Морква – 115 г | ||
Цибуля ріпчаста - 100 г | ||
Зелень свіжа (петрушка та кріп) - 10 г (4-5 гілочок) | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Крохмаль – 20 г (1 ст. ложка) | ||
Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком) | ||
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки | ||
Приправа для курки – 1/2 ч. ложки | ||
Олія - 30-45 мл (2-3 ст. ложки) |
Цибулю та моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на великій тертці.
Куряче філе промити. обсушити, нарізати дрібними шматочками.
Плавлений сир натерти на великій тертці.
У кропу та петрушки обрізати товсті стебла, листя подрібнити.
Куряче філе, цибуля, морква, сир та зелень перекласти в миску. Всипати крохмаль.
Вбити яйце. Додати приправу, сіль та перець.
Все добре перемішати.
У сковороді розігріти олію. Столову ложку викласти котлетну масу на сковороду, надаючи форму котлет. Смажити 4 хвилини на середньому вогні під кришкою.
Перевернути і смажити без кришки ще 2 хвилини, до готовності.