Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 200 г пекінської капусти
- 100 г крабових паличок
- 4 яйця
- 8-10 чорних оливок без кісточок
- 2-3 ст. сметани
- 1 ч. л. лимонного соку (за бажанням)
- Сіль
- Свіжемелений чорний перець
- Зелені листочки базиліка або щавлю для прикраси
Кроки:
-
Почнемо із підготовки інгредієнтів. Спочатку дрібно наріжте пекінську капусту. Ви можете використовувати ніж або нарізати капусту за допомогою ножа на мандоліні для отримання більш тонких скибочок.
-
Наступний крок – нарізка крабових паличок. Їх потрібно нарізати на маленькі кубики. Це зробить текстуру салату цікавішою і дозволить краще поєднуватися з іншими інгредієнтами.
-
Потім приготуйте яйця. Варіть їх у киплячій воді до готовності. Потім охолодіть під холодною водою та очистіть. Два з чотирьох яєць наріжте на дрібні кубики, а решта два розріжте навпіл і акуратно витягніть жовтки. Перекладіть жовтки в окрему миску, а білки наріжте тонкими смужками.
-
Перейдемо до збирання салату. У великій мисці з'єднайте дрібно нарізану капусту, кубики крабових паличок і яйця нарізані. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти поступово розподілилися.
-
Приготуйте жовтки. Розімніть їх вилкою, щоб вийшла гладка маса.
-
Тепер наріжте оливки. Розріжте їх на чотири частини.
-
Додайте оливки в миску до інших інгредієнтів.
-
Перейдемо до виготовлення заправки. У невеликій чашці змішайте сметану, щедро посоліть і поперчіть до смаку. Якщо бажаєте, додайте лимонний сік для свіжості.
-
Тепер додайте приготовлену заправку до салату і ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти добре просочилися.
-
Нарешті викладіть салат на тарілку, утворюючи гарну гірку. Викладіть на середину коло із розм'якшених жовтків, а по краях прикрасьте салат смужками білків.
-
Щоб надати салату особливий шарм, прикрасьте зеленими листочками базиліка або щавлю.
-
Тепер салат готовий до подачі! Насолоджуйтесь цією свіжою та легкою стравою в компанії своїх близьких та друзів.