-
Почнемо з підготовки буряків. Відваріть до м'якості, потім дайте охолонути і очистіть. Після цього наріжте її на кубики або натріть на тертці.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися -
Візьміть яблуко, вимийте та обсушіть. Можна залишити шкірку для більшої кількості поживних речовин. Натріть яблуко на великій тертці або наріжте дрібно.
-
Підготуйте сир. Він має бути свіжим і нежирним. Викладіть його у велику миску.
-
Тепер займемося часником та зеленню. Очистіть часник від шкірки та дрібно наріжте його. Порубайте зелень (можна використовувати петрушку, кріп чи зелену цибулю) на дрібні шматочки.
-
У великій мисці з сиром додайте буряк, яблуко, часник та зелень. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися.
-
Посоліть і поперчіть салат за смаком. Не забудьте перевірити, щоб доданої солі та перцю було достатньо для вас.
-
Тепер підберіть заправку. Ви можете використовувати сметану для ніжнішого смаку або майонез для більш насиченого. Додайте заправку поступово, ретельно перемішуючи салат після кожного додавання, щоб досягти бажаної консистенції та смаку.
-
Після того, як салат рівномірно просочиться заправкою, його можна подавати до столу.
-
Смачного!
Читайте також: