Інгредієнти:
- 1 лист вірменського лаваша (або аналогічного)
- 200 грам м'якого вершкового сиру
- 3 зубчики часнику
- 100 грам крабових паличок
- Половина пучка свіжого кропу
- 3 столові ложки дезодорованої соняшникової олії
- 2 яйця
- 1 столова ложка пшеничного борошна
Приготування:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися-
Підготовка інгредієнтів:
- Наріжте крабові палички на маленькі шматочки.
- Очистіть часник від сухої оболонки та подрібніть його за допомогою терки.
- У мисці змішайте вершковий сир із подрібненим часником.
-
Підготовка кропу:
- Вимийте половину пучка кропу під проточною водою та обсушіть.
- Дрібно наріжте кріп.
-
Приготування начинки:
- Розріжте лаваш на 4 рівні прямокутники.
- На кожний прямокутник нанесіть рівномірний шар сирної суміші.
- Посипте кожен шар кропом, потім розподіліть рівномірно крабові палички.
- Покрийте кожен шар ще одним прямокутником лаваша і натисніть, щоб начинка залишалася всередині.
-
Приготування яєчної суміші:
- В окремій мисці змішайте яйця з пшеничним борошном до утворення однорідної маси.
-
Обсмажування:
- Наріжте лаваш, що вийшов, на невеликі шматочки.
- Вмочіть кожен шматочок у яєчну суміш.
- Розігрійте дезодоровану олію на сковороді.
- Обсмажте шматочки лаваша з обох боків до золотистої скоринки.
-
Подання:
- Викладіть готові грінки на блюдо.
- Подавайте у гарячому вигляді.
Смачного!