Інгредієнти:
- 1 лист вірменського лаваша (або аналогічного)
 - 200 грам м'якого вершкового сиру
 - 3 зубчики часнику
 - 100 грам крабових паличок
 - Половина пучка свіжого кропу
 - 3 столові ложки дезодорованої соняшникової олії
 - 2 яйця
 - 1 столова ложка пшеничного борошна
 
Приготування:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 
Підготовка інгредієнтів:
- Наріжте крабові палички на маленькі шматочки.
 - Очистіть часник від сухої оболонки та подрібніть його за допомогою терки.
 - У мисці змішайте вершковий сир із подрібненим часником.
 
 - 
Підготовка кропу:
- Вимийте половину пучка кропу під проточною водою та обсушіть.
 - Дрібно наріжте кріп.
 
 - 
Приготування начинки:
- Розріжте лаваш на 4 рівні прямокутники.
 - На кожний прямокутник нанесіть рівномірний шар сирної суміші.
 - Посипте кожен шар кропом, потім розподіліть рівномірно крабові палички.
 - Покрийте кожен шар ще одним прямокутником лаваша і натисніть, щоб начинка залишалася всередині.
 
 - 
Приготування яєчної суміші:
- В окремій мисці змішайте яйця з пшеничним борошном до утворення однорідної маси.
 
 - 
Обсмажування:
- Наріжте лаваш, що вийшов, на невеликі шматочки.
 - Вмочіть кожен шматочок у яєчну суміш.
 - Розігрійте дезодоровану олію на сковороді.
 - Обсмажте шматочки лаваша з обох боків до золотистої скоринки.
 
 - 
Подання:
- Викладіть готові грінки на блюдо.
 - Подавайте у гарячому вигляді.
 
 
Смачного!