Шукаєте просту та смачну закуску, яка не займе багато часу? Спробуйте приготувати крабові палички у листковому тісті з сиром! Ця страва стане справжнім порятунком, коли потрібно швидко та ефектно накрити стіл.

Докладніше про приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, що робляться в духовці, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, які робляться в духовці, нам знадобиться:

  • 250 г листкове бездріжджове тісто;
  • 1 упаковка крабових паличок (200 г);
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 яйце (для змащування);
  • 1 ст. л. молока (для змащування);
  • Пергаментний папір.

Спосіб приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, що робляться в духовці:

  1. Підготовка до приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, що робляться у духовці:

    • Тісто заздалегідь розморозити за кімнатної температури.
    • Сир нарізати брусочками, рівними по довжині крабових паличок.
    • Крабові палички звільнити від упаковки.
  2. Формування крабових паличок у листковому тісті з сиром, які робляться у духовці:

    • Розгорнути крабову паличку, покласти край брусочок сиру і акуратно згорнути назад.
    • Тісто розкотити пласт і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.
    • Обернути кожну крабову паличку із сиром смужкою тіста по спіралі, трохи внахлест.
    • Ретельно защипнути краї тіста, щоб начинка не витекла.
  3. Випікання крабових паличок у листковому тісті з сиром, які робляться в духовці:

    • Деко застелити пергаментним папером.
    • Викласти заготовки на лист, залишаючи між ними невелику відстань.
    • Змастити вироби сумішшю яйця та молока.
  4. Запікання крабових паличок у листковому тісті з сиром, що виготовляються в духовці:

    • Випікати в розігрітій до 180 ° C духовці 15-20 хвилин|мінути| до золотистого кольору.
  5. Подача крабових паличок у листковому тісті з сиром, що виготовляються в духовці:

    • Готовим "рулетикам" дати трохи охолонути, потім викласти на блюдо та подавати.

Варіації:

  • Додайте до сиру зелень, зелену цибулю або часник для пікантнішого смаку.
  • Використовуйте різні види сиру, наприклад моцарелу або чедер.
  • Для більш ситної закуски додайте до начинки шинку, гриби або оливки.

Читайте також:

Через стіл не захочеться виходити: рецепт соковитої яловичини по-грузинськи з помідорами

Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці

Його повністю з'їдять вже за годину після приготування: рецепт закритого пирога з картоплею і шинкою