Шукаєте просту та смачну закуску, яка не займе багато часу? Спробуйте приготувати крабові палички у листковому тісті з сиром! Ця страва стане справжнім порятунком, коли потрібно швидко та ефектно накрити стіл.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, що робляться в духовці, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, які робляться в духовці, нам знадобиться:
- 250 г листкове бездріжджове тісто;
- 1 упаковка крабових паличок (200 г);
- 100 г твердого сиру;
- 1 яйце (для змащування);
- 1 ст. л. молока (для змащування);
- Пергаментний папір.
Спосіб приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, що робляться в духовці:
-
Підготовка до приготування крабових паличок у листковому тісті з сиром, що робляться у духовці:
- Тісто заздалегідь розморозити за кімнатної температури.
- Сир нарізати брусочками, рівними по довжині крабових паличок.
- Крабові палички звільнити від упаковки.
-
Формування крабових паличок у листковому тісті з сиром, які робляться у духовці:
- Розгорнути крабову паличку, покласти край брусочок сиру і акуратно згорнути назад.
- Тісто розкотити пласт і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.
- Обернути кожну крабову паличку із сиром смужкою тіста по спіралі, трохи внахлест.
- Ретельно защипнути краї тіста, щоб начинка не витекла.
-
Випікання крабових паличок у листковому тісті з сиром, які робляться в духовці:
- Деко застелити пергаментним папером.
- Викласти заготовки на лист, залишаючи між ними невелику відстань.
- Змастити вироби сумішшю яйця та молока.
-
Запікання крабових паличок у листковому тісті з сиром, що виготовляються в духовці:
- Випікати в розігрітій до 180 ° C духовці 15-20 хвилин|мінути| до золотистого кольору.
-
Подача крабових паличок у листковому тісті з сиром, що виготовляються в духовці:
- Готовим "рулетикам" дати трохи охолонути, потім викласти на блюдо та подавати.
Варіації:
- Додайте до сиру зелень, зелену цибулю або часник для пікантнішого смаку.
- Використовуйте різні види сиру, наприклад моцарелу або чедер.
- Для більш ситної закуски додайте до начинки шинку, гриби або оливки.
Читайте також:
Через стіл не захочеться виходити: рецепт соковитої яловичини по-грузинськи з помідорами
Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці
Його повністю з'їдять вже за годину після приготування: рецепт закритого пирога з картоплею і шинкою