КАРТОПЕЛЬНА КОЛБАСА.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Картопля: 1,3 кг.

Сало свиняче (сало): 500 г.

Цибуля: 300 р.

Кишки (2 метри готової натуральної оболонки для приготування ковбас шириною 32-38 мм): 10г.

Мелений коріандр: за смаком.

Солити за смаком.

Перець чорний мелений: на смак.

ІНСТРУКЦІЇ:

Замочіть свинячі черева у холодній воді на 30 хвилин.

Ретельно промийте їх проточною водою і виверніть навиворіт.

Підготуйте інгредієнти.

Сало нарізаємо невеликими шматочками та обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору.

Вимийте, очистіть і дрібно наріжте цибулю. З'єднуємо його зі смаженим салом, обсмажуємо до прозорості.

Картоплю вимийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Злийте рідину, що виділилася.

Приготуйте начинку.

Змішати терту картоплю, смажену цибулю та сало. Приправте сіллю, перцем і меленим коріандром (додайте будь-які додаткові спеції на ваш смак).

Підготуйте ковбаски.

Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм.

Якщо ви маєте насадку для ковбаси, використовуйте її; в іншому випадку зробіть імпровізовану вирву з пластикової пляшки.

Надягніть оболонки на насадку і закріпіть їх зав'язкою або гумкою.

Наповніть оболонки картопляною сумішшю, перекручуючи ковбаски через кожні 10-15 см, щоб вийшли окремі ланки.

Запікаємо ковбаски.

Змастіть форму для запікання олією і помістіть всередину картопляні ковбаски.

Випікати до золотистого кольору приблизно 50-60 хвилин при температурі 180 градусів Цельсія. Час регулюйте залежно від особливостей духовки.

Після запікання картопляні ковбаски готові до подачі.

Примітка. Точний час випікання може змінюватись, тому слідкуйте за бажаним кольором та текстурою ковбасок.

Читайте також:

Згоріли разом із технікою: ЗСУ завдали потужного удару по російській армії. Путін цього не очікував

Ви навіть не думали, що це настільки смачно: рецепт заливного пирога з рисом та рибними консервами

Проста хитрість, яка багатьох здивує: тепер навіть стара дачна праска блищатиме краще за нове