Цей рецепт курячих рулетиків з грибами та сиром пропонує вишукану страву для вашого святкового столу.
Простий у приготуванні та насичений смаком, він підкорить серця ваших гостей.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, що вам потрібно:
Інгредієнти (на 4 порції):
- 4 шматки курячого філе
- 100 г печериць
- 200 г сиру
- Соняшникова олія
- Молоко
- Приправа (рекомендується маггі для курки)
Маринад для курки:
- 2 ст. ложки майонезу
- Сік половинки лимона (або оцет)
- 2 ст. ложки рослинної олії
- Сіль
- Запашний перець
- 1 ч. ложка подрібненого лаврового листа
- 0,5 год ложка куркуми
Кроки приготування:
-
Почнемо з курки. Промийте філе і обережно відбийте його. Потім з'єднайте з інгредієнтами маринаду та дайте постояти приблизно 30 хвилин.
-
У цей час займемося грибами. Промийте печериці та наріжте їх тонкими часточками.
-
Сир також наріжте маленькими кубиками.
-
Розкладіть печериці та сир на філе курки, загорніть у рулет і закріпіть зубочистками.
-
Обсмажуйте рулетики на олії з обох боків до золотистої скоринки.
-
Перекладіть рулетики у форму для запікання та заливайте їх розведеним маггі з молоком.
-
Поставте в заздалегідь розігріту духовку на 40 хвилин або використовуйте мікрохвильову піч.
-
Після цього посипте тертим сиром та залиште ще на 10 хвилин у духовці.
-
Після остигання рулетиків, видаліть зубочистки та наріжте їх на апетитні круглі порції.
Подавайте до гарніру з рисом чи овочами, поливаючи соусом, який виготовили у процесі приготування курячих рулетиків.
Насолоджуйтесь чудовим смаком цієї страви в компанії близьких та друзів!