Для створення смачного турецького салату, який вразить вас свіжістю та ароматом, приготуйте такі інгредієнти.

Цей рецепт простий у виконанні, і ви зможете насолоджуватись ним протягом короткого часу.

Інгредієнти (на 6 порцій):

  • 450 г свіжих помідорів нарізаних кубиками 1 см
  • 1 червона цибуля, дрібно нарізана
  • 1 склянка чорних оливок без кісточок, рубаних
  • 220 г подсушенного бездрожжевого хлеба
  • 0,25 склянки лимонного соку
  • 1/3 склянки оливкової олії
  • Сіль та перець за смаком
  • 0,25 склянки свіжої м'яти, рубаної

Кроки приготування:

  1. Взяти велику миску і акуратно змішати свіжі помідори, дрібно нарізану червону цибулю, рубані оливки, лимонний сік, оливкову олію, додати сіль і перець за смаком. Добре перемішати всі інгредієнти та залишити турецький салат на кімнатній температурі протягом 15 хвилин до 1 години, щоб аромати добре з'єдналися.

  2. Підготувати підсушений бездрожжевий хліб, розламати його на шматочки приблизно 3 см. Перед подачею додати ці шматочки в салат, ретельно перемішати. Посипати свіжою м'ятою для додаткової ароматики.

Тепер ваш турецький салат готовий до подачі!

Подайте його негайно, щоб насолодитися соковитістю помідорів, ароматом цибулі та оливок, і хрусткими шматочками хліба.

Смачного!

Читайте також: