Інгредієнти (на 2 порції):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Твердий сир (можна вибрати будь-який за смаком) – 100 г
- Мандарини, переважно клементини - 200 г
- Майонез - 50-100 г (на ваш смак)
- Часник - 2-3 зубчики (кількість залежить від переваг)
Приготування:
-
Підготовка інгредієнтів:
- Наріжте сир на невеликі кубики.
- Очистіть зубчики часнику.
-
Змішування сиру з часником та майонезом:
- У глибокій мисці з'єднайте нарізаний сир з часником.
- Додайте майонез і обережно перемішайте інгредієнти. Кількість майонезу можна регулювати в залежності від переваг до вершкового салату.
-
Підготовка мандаринів:
- Очистіть мандарини та розділіть їх на часточки.
- Кожну часточку наріжте на 2-3 частини.
-
Складання салату:
- Покладіть нарізані мандарини в ту ж миску з сиром, часником та майонезом.
- Ніжно перемішайте всі інгредієнти, забезпечуючи рівномірне покриття сиру та мандаринів майонезом.
-
Сервірування:
- Використовуючи кільце для сервірування, акуратно викладіть салат "Мандариновий шок" на тарілку або блюдо.
- За бажанням прикрасьте поверхню салату додатковими шматочками мандаринів або зеленню.
-
Подання:
- Подайте салат у святковій атмосфері та насолоджуйтесь чудовим поєднанням смаків.
- Смачного!